2011-12-28 13:18:05• hírek • Szatmár.ro

Ne ülj otthon Szilveszterkor! Utazgass...

Szilveszteri utazási tippként három úti célra esett a választásunk. Van közöttük túrázós program is és klasszikus városlátogatás. Isztambul, Madeira, vagy Madrid - bármelyiket választod, nem fogsz csalódni.

Isztambul nem más, mint egy színes történelmi illusztráció, amelyben egymás mellett csodálhatod meg az évezredek maradandó alkotásait. A színpompás keleti forgatag, a bazárok, az égbetörő karcsú minaretek látványa, a müezzin imára hívó hangja felejthetetlen élményt kínálnak. Erődök, városfalak, fürdők, múzeumok, szigetek és parkok várják a látogatókat a két földrészen elterülő városban.

Szilveszterkor hatalmas élet van a város több pontján. A központnak számító Taksim téren és környékén éjfél tájékán fergeteges a hangulat és rengeteg tűzijátékot megcsodálhatsz.

Akár kulturális érdeklődésed vezet, akár szórakozni vágysz, Madrid mindkét esetben kitűnő választásnak bizonyul. A város eleganciája, hatalmas parkjai, világhírű múzeumai és nyüzsgő éjszakai élete minden igénynek megfelelnek. Ha erre tévedsz kóstold meg az ínyenc sonkát és a zamatos spanyol borokat! Érdemes a közeli Toledót, vagy El Escorialt is felkeresni.

Ha még egzotikusabbra vágysz, akkor utazz az örök tavasz szigetére, Madeirába. Az izgalmas, szubtrópusi sziget 1800 méter magas hegyei rengetege kirándulásra, túrázásra adnak lehetőséget. A települések parkjaiban, kertjeiben egzotikus virágok pompáznak, és mindenütt mangó-, banán- és szőlőültetvényeket látni. Kellemes estéket tölthetsz a főváros, Funchal hangulatos szórakozóhelyein és éttermeiben.

Szilveszter Madridban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: