2015-01-15 14:19:10• hírek • (x)

Ne tegye az ablakba, hívja az Eskimót!

A mai fiatalok közül kevesen emlékeznek arra, hogy hajdanán nagyszüleik nyáron a gémeskútba engedték az élelmiszert, télen pedig az ablak két szárnya között tárolták. Azóta azonban a hűtőszekrény mindenki számára elérhetővé vált, nem kell tehát ilyen megoldásokhoz folyamodnunk. Még akkor sem, ha a hűtőszekrény felmondja a szolgálatot. Egyszerűen csak hívjuk fel az Eskimót.

Több évtizedes tapasztalatával az Eskimo a háztartási berendezések minden fajtáját és típusát is megjavítja, a hűtőszekrényeket is. Legyen az klasszikus frigó, hűtőláda vagy éppen fagyasztóláda: az Eskimo az Ön partnere, ha gond van.

A piacon megtalálható számtalan típusú hűtőszekrény-típus miatt immár a múlt ködébe vész az az eljárás, amikor a szerelő egy csavarhúzóval és patentfogóval mindent megoldott és kicserélt. Arról nem beszélve, hogy a szétszedett berendezés a tulajdonos számára is komoly kényelmetlenséget okoz.

Az Eskimo, mindamellett, hogy az összes, a piacon meglévő hűtőszekrény típusát megjavítja, jutányos áron szállítja el és vissza a berendezést. Gyors és operatív módon reagál az ügyfél kívánságaira, széleskörű kapcsolatainak köszönhetően pedig bármilyen alkatrészt meg tud rendelni. Hűtőszekrény-javítás után jöhet a próbaüzemmód, majd szállítják is vissza a tulajdonosához a háztartási berendezést.

Az Eskimo áll az Ön rendelkezésére hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám alatt található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: