2020-07-30 11:15:28• hírek • Szatmár.ro

Ne feledje: szombaton idén másodjára bőgnek fel a motorok

Idei második fordulójához érkezett a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és a Szatmárnémeti Auto-Karting Rider’s SK által közösen szervezett Rally Sprint-bajnokság.

A tizenöt éves múltra visszatekintő autóverseny-széria idei szezonja a tervezett márciusi dátum helyett végül június 13-án rajtolt el az ACR gyakorlópályán, 35 versenyző részvételével, míg a soron következő második futamot, többszöri halasztást követően augusztus 1-jén, azaz a soron következő szombaton szervezik meg, Szatmárnémetiben a Transilvania sugárúton.

Seletye Dávid versenyigazgató a Szatmár.ro-nak elmondta, a futamot a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett, nézők nélkül rendezik meg, viszont azt senkinek nem fogják tudni megtiltani, hogy ha a sugárút menti töltésen sétál, megálljon és szabadon szemlélje a versenyt. Ugyanakkor, ha ez így alakul, bizonyára fel fogják szólítani a bámészkodókat, tartsák be egymás között a biztonságos távolságot.

Ma még lehet jelentkezni!

A futamra bárki bármilyen autóval jelentkezhet, a már megszokott – Junior, Kezdő, Haladó és Nyílt – kategóriák szerint.

Viszont aki kellő bátorságot érez magában, és kipróbálná magát és kocsiját a töltés oldal mentén kialakításra kerülő versenypályán, az ne habozzon, hiszen a nevezés, július 30-án éjfélkor lejár, tehát, aki nem tette meg, az ma még benevezhet a versenyre. Erre lehetősége kizárólag az Auto-Karting Rider’s SK hivatalos internetes oldalán van.

Csütörtök délelőttig, Seletye Dávid versenyigazgató elmondása szerint, mintegy 36 nevező jelezte részvételi szándékát a futamon.

Egyéb információkkal kapcsolatban érdeklődni Seletye Dávid versenyigazgatónál lehet a 0744.792.297-es telefonszámon.
 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: