2018-10-17 08:48:02• hírek • Bede Emőke

Ne feledd: pénteken állásbörze

A Szatmár Megyei Munkaerő-Foglalkoztatási Ügynökség újabb állásbörzét szervez, ezúttal kifejezetten a frissen végzettek és pályakezdők számára.

Az október 19-én megrendezésre kerülő állásbörze fő célja, hogy összehozza a frissen végzett fiatalokat és a munkáltatókat, illetve hogy megismertesse a munkapiac kínálatait a fiatalokkal. Ugyanakkor jó tudni, hogy a pénteken esedékes börzéről nincsenek kizárva azok sem, akik már nem kifejezetten ebbe a korosztályba tartoznak.


A munkaadók az ilyen börzéken elsősorban a meghirdetett pozíciókra várják a jelentkezőket. Minden elérhető állásról kihelyezett szórólap tájékoztatja a keresgélőket, de persze személyesen még több információt árulnak el a HR-es dolgozók. Abban az esetben, ha valaki nem visz magával önéletrajzot, de szeretnék, ha felvenné a kapcsolatot a jövendőbeli munkaadóval, akkor sincs gond, hiszen a standoknál legtöbb esetben névjegykártyát adnak, amelyen minden fontos információ és elérhetőség megtalálható. Amennyiben a cégek, vállalkozások képviselői megtalálják az ideális jelöltet, akár a börze során alkalmazhatják is az új munkatársat, viszont a legjellemzőbb, hogy behívják az álláskeresőt egy interjúra.


Ha Te is épp pályakezdő vagy és munkahelyet keresel, mindenképp érdemes lesz kilátogatnod a Szakszervezetek Művelődési Házához, ahol a munkáltatók reggel 9-től egészen 16 óráig várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: