2020-06-19 10:56:41• hírek • Szatmár.ro

Ne feledd: péntek este Nagykárolyban lép fel a FOURever kvartett

Fotó: visitcarei.ro
Fotó: visitcarei.ro

A három hónapig tartó szünetet követően, ma, június 19-én pénteken, 18 órától kezdődően, ismét beindulnak a kulturális programok Nagykárolyban. A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, valamint a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ közös szervezésében egy nagyszerűnek igérkező eseményre kerül sor, a FOURever kvartett előadásában.

Az „Álmodozás és Zene” címet viselő zenés programra szabadtéren, a Károlyi-kastély parkjában kerül sor, a kastély bejáratához közeli részen. A FOURever kvartettet a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia művészei alkotják: Kovács Emőke - hegedű, Mija Alina - hegedű, Budean David - brácsa és Cătună Dan - gordonka. A zenei programban: Leroy Anderson, Yuri Razborov, Carlos Gardel, Pablo Beltran, D.Shostakovich, M.Scutareanu, F.Lauro, illetve Jewish traditional vagy Canzone Napoletana dalok hangzanak el. A repertoár részét képezik még Eric Clapton, P.Martin, M.McLean, Led Zeppelin, Metallica, Clint Mansell slágerei is.

A rendezvény jótékonysági célt is szolgál, hiszen mindazok, akik szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a nagykárolyi Werdnig Hoffman Egyesület elnöke, Veres Robert (Bobby) megvásárolhassa azt az elektromos kerekesszéket, amire szüksége lenne, elhelyezhetik pénzadományukat az esemény idejére, a koncert helyszínén kihelyezett perselyben.

A koncerttel kapcsolatos további fontos tudnivalók: az esemény ingyenesen látogatható, viszont az ülőhelyek száma korlátozott. Egészségügyi védőmaszk viselete kötelező, ugyanakkor a rendezvény helyszínén a szervezők megmérik a látogatók testhőjét.
 
Rossz idő esetén a koncert elmarad!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: