2018-10-02 05:51:04• hírek • Bede Emőke

Ne feledd: hamarosan városunkba érkezik dr. Zacher Gábor

Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének és a Gyöngyszem Egyesület jóvoltából Szatmárnémetibe érkezik Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, hogy a modern társadalom életét érintő mindennapos függőségekről tartson mindenki számára emlékezetes előadást.

Zacher Gábor klinikai toxikológiát oktat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában is. 2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként is tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Rendőrtiszti Főiskolán. Gyakori és mára közkedvelt médiaszereplő, az egyik legismertebb orvos Magyarországon. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz. Ennek pedig hamarosan a téma iránt érdeklődő szatmáriak is tanúi lehetnek, ugyanis dr. Zacher alig 10 nap múlva városunkban tart előadást.


A szervezők most újabb részletet árultak el az izgalmasnak ígérkező előadással kapcsolatban. Kiderült, az esemény védnöke dr. Szondi Zita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgató-helyettese lesz. A doktornő már régóta figyelemmel kíséri az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezetének tevékenységét, különös tekintettel az egészségügyi jellegű kezdeményezésekre. A nőszervezet ugyanis az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektetett a különféle prevenciós akciókra, főként ami a nőket érintő megbetegedéseket illeti. Gondoljunk csak az utóbbi években többször is sikeresen lezajlott mellrák elleni kampányra.


Mivel dr. Zacher előadása is hasonlóan nemes célt szolgál, ezért dr. Szondi Zita támogatásáról biztosította a szervezőket, mi több, védnökként személyesen is részt vesz a Dinu Lipatti Állami Filharmóniában megrendezésre kerülő eseményen.


Ha még nem váltottál jegyet, akkor jó, ha tudod, hogy már csak korlátozott számban lehet belépőt vásárolni. A 15 órai előadás már biztosan teltházas lesz, de a 19 órain azonban még akad néhány szabad hely. Ne maradj le Te sem!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: