2019-09-14 03:57:28• hírek • (x)

Ne feledd: évfordulós ünnepségre várja a szatmáriakat az Electrolux

Száz éve van jelen a nemzetközi piacon az Electrolux! Szeptember 14-én a vállalat egy különleges, meglepetésekkel teli évfordulós ünnepséggel kedveskedik a szatmáriaknak és természetesen az alkalmazottainak a Kossuth-kertben, 10 és 21 óra között. 

Az Electrolux centenáriumi ünnepségén remek szabadidős tevékenységekkel, kulináris finomságokkal és ízletes sörökkel, sok meglepetéssel és fantasztikus koncertekkel várnak minden érdeklődőt. Az ingyenes rendezvényen fellép majd a Desperado, az Armonia Band Oradea és a Bertici Fivérek is. Emellett a szervezők a gyerekeknek is kedveskednek, hogy az ünneplés számukra is önfeledt legyen, hiszen a legkisebbeket bábszínházzal várják, fellép majd Ella Bella, valamint különféle táncbemutatók is lesznek. 
 

A jelenlévők szervezett gyárlátogatáson is részt vehetnek, amely során mindenki betekintést nyerhet az Electrolux működésébe, abba az összetett és sikeres folyamatba, amely révén a szatmári gyár nemzetközileg is elismert lett.
 

Electrolux: a 100 éves sikertörténet

Az Electrolux története pontosan száz éve indult. Jelenleg a világ minden táján örvendhetnek azoknak a szolgáltatásoknak és termékeknek, amely révén az Electrolux nagyobb kényelmet, könnyebb életet és egyszerűbb hétköznapokat biztosít a fogyasztók számára. Az innováció az Electrolux 100 éves sikerének meghatározó eleme, amely sikerhez a szatmárnémeti gyár nemzetközi szinten is nagyban hozzájárul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: