2014-12-08 17:16:34• hírek • (x)

Ne éljen fájdalommal!

Az Aqua Medica gyógykezelő központban orvosok és szakképzett terapeuták segítenek a fájdalom enyhítésében és a mielőbbi gyógyulásban.

Tegyük kicsit félre az állandó rohanást vagy adjunk egy kis helyet és időt magunknak, hogy magunkkal is törődhessünk! Többes számban beszélek, mivel a stressz és a rohanás ma már egy népbetegség, napról napra több az elvégzendő és megoldásra váró feladatunk, viszont a fizikai erőnk - úgy érezzük -, hogy fogyóban van. Nem vesszük észre időben, ha a szervezetünk jelt ad nekünk, hogy vele is foglalkozzunk kicsit, sokszor már csak akkor figyelünk fel, ha valami már fáj. Sok esetben a szervezet megsínyli az elnyomott és csak tünetként kezelt fájdalmat, hosszú távon - bár nem tudatosul bennünk, de - kitesszük magunkat olyan kisebb nagyobb baleseteknek, amelyek elkerülhetőek lettek volna.

Szeretne kipihenten ébredni, változtatni az életstílusán, kipihenni magát? Szeretné fájdalom nélkül elvégezni a mindennapi feladatait? Kipróbálná milyen úgy mozogni és játszani a gyermekével vagy az unokájával, hogy az ne okozzon fájdalmat és kimerültséget? Azt kipróbálná, hogy milyen mankó vagy tolószék nélkül mozogni?

Ha valamelyik kérdésünkre a válasza igen, akkor keresse meg az Aqua Medica gyógykezelő központot, ahol az orvosok, valamint a szakképzett terapeuták segíteni fognak Önnek a fájdalom enyhítésében a mihamarabbi gyógyulásban és az egészsegükre vonatkozó céljaik elérésében.

Időben lépni, felismerni azt, hogy oka lehet egy fájdalomnak, ha időben a megfelelő szakemberhez kerül miharabbi megoldáshoz és gyógyuláshoz vezet. Valamint sokkal olcsóbb megelőzni a betegségeket, esetleg időben megfelelően kezelni, mint visszaállítani azt a egeszségi állapotot, amelyet mar nem lehet.

Forduljon az Aqua Medicához minden olyan mozgásszervi betegséggel amely:

- reumatológiai: gyulladásos vagy degenerativ (poliartritisz, spondilózis, izületek körüli lágy részek gyulladása, csipő- térd izületi kopás. Egyszerű hátfájás-, derékfájás, vagy komolyabb gerinc probléma (túl sok ülő munka vagy megerőltetés, gerincferdülés, discopathia, gerincsérv, stb)

- Ortopédiai esetekben: Csonttörés, ficam, rándulás, sport- vagy bármilyen sérülés, ortopédiai vagy traumatológiai műtéten átesett betegek útókezelésében is nyújthatunk segítséget.

- Neurológiai betegségek: idegszál gyulladás, idült idegfájdalmak, gerincsérv, gerincsérv műtét után, arc parézis esetén, féloldali bénulás-, agyvérzés után, emiatti mozgáskorlátozottság esetén, stb.

- Szív és érrendszeri betegségek.

Kismamák és babák felkészítésében, valamint egeszséges fejlődésében is állnak a páciensek rendelkezésére.

Természetesen várják mindazon személyeket is, akik feltöltődésre vágynak, pihenésre és egyszerűen figyelnének az egészségük megőrzésére. Minden nap hétfőtől péntekig 08:30-tól 20:30-ig várják a pácienseket előzetes bejelentkezés alapján a következő szolgáltatásokkal: fizioterápia, gyógytorna teremben és vízben, masszázs, hidromasszázs, iszappakolás, egyéni termálvizes fürdő, kinezológia tapasz felhelyezése.

Az orvosi rendeléseken a következő órarend szerint ugyancsak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni:
- minden kedden 10-től 12-ig Dr. Barabasi Carmen balneofizioterápiás és rekuperációs főorvos
- minden szerdán 10:00-től 12:00-ig Dr. Matiz Carmen balneofizioterápiás és rekuperációs főorvos

Egy hónapban egyszer - egy szombati napon - Dr. Filipescu Ileana kolozsvári reumatólógus főorvos várja a gyógyulni vágyókat.

Minden kedves vendégnek személyre szabott kezelési programot ajánlanak, amelyet gyógytornászok és fizioterapeuták vezetnek, különleges figyelmet szentelve minden személynek, kellemes környezetben, a legnagyobb szakmai tudással és odaadással.

Az ünnep közeledtével az Aqua Medica olyan különleges ajándékcsomagokat állított össze, amelyekkel karácsonykor egészséget ajándékozhatunk a számunkra kedves személyeknek.

Az Aqua Medica gyógykezelő központot az AquaStar wellness és termál fürdő épületében talalják, a Gorunului utca 8 szám alatt. További elérhetőségeink a 0361409898 belső szám 105, vagy 0748057781. A gyógykezelő-központ internetes elérhetősége: www.aquamedicasatumare.ro.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: