2012-05-16 13:27:03• hírek • Póti Orsolya

Ne csak álmodj, utazz! Repülőjárat indul Antalyába

Ha már régóta álmodozol a türkiz partról, de nem volt lehetőséged egyszerűen és olcsón eljutni, most megteheted. Álmaid valóssággá válhatnak, hiszen június 17-től indul az első járat Szatmárnémetiből Antalyába.

A vízipipáról, a különleges bakláváról és csodálatos tengerpartjáról híres Törökország továbbra is a román turisták egyik legkedveltebb úti célja. Nem véletlen, hiszen a törtök utak a megfizethető kategóriába tartoznak és egyben minőséget is jelentenek.

A Cocktail Holidays utazásszervező a TAROM és a Szatmár Megyei Tanács támogatásával vasárnaponként, június 17. és szeptember 23. között Szatmárnémetiből indít charter járatokat a legvonzóbb törökországi üdülővárosba, Antalyába, ahonnan az utazók más csodálatos helyekre is könnyedén eljuthatnak.

Az utazási csomagok ára 489 eurótól kezdődik, és magába foglal hét éjszakát, all inclusive ellátást, repülőutat a Tarom járatával, reptéri illetéket, szállítást a törökországi reptér és a szálloda között, valamint az egészségügyi biztosítást is.

Az üdülni vágyók a legjobb helyek közül választhatnak, hiszen Kemer, Belek, Side, Lara és Alanya legpompásabb hoteljeiben szállhatnak meg kedvező áron. Élvezze az all inclusive ellátás adta széleskörű étel- és italválasztékot, a profi animációs csapat nyújtotta szórakoztató programokat, a vetélkedőket, vagy csak egyszerűen pihenjen a hűsítő medence, vagy a csodálatos türkizkék tenger partján. A szállodák csapatai gondoskodnak a gyerekfelügyeletről is, hiszen gyerekklubokat és szórakoztató programokat szerveznek. Legtöbb hotel szaunát, SPA központot, török fürdőt és fitnesztermet is ajánl.

A kedvező árú Cocktail Holidays csomagok a legtöbb partner utazási irodában elérhetők. A részletekért kattintson ide, vagy hívja a 0213-178-455-ös telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: