2010-01-26 16:15:47• hírek • Tóth Klarissz

Narancsbőr és hormonok

A narancsbőr a nem megfelelő zsír- és vízanyagcsere során felhalmozódott salakanyagok eredménye. Ezt szinte minden nő kívülről fújja, de egyáltalán nem boldogítja, ha az elméletet tudja és a gyakorlatban nem alkalmazza.

A legújabb kísérletek kimutatták, hogy az alábbi hormonok hatására a nők életét megkeserítő zsírpárnák eltűnnek, a laza gödröcskékkel csúfított bőr ismét sima és feszes lesz.

Progeszteron - Megakadályozza a bőr idő előtti megereszkedését és ráncosodását, valamint meggátolja, hogy a kötőszövetből a kollagén leépüljön, ugyanakkor óvja a vénák szöveteit is.

Tesztoszteron - Férfi nemi hormon, melyet kis mennyiségben a női test is termel. A női kötőszövetre fejti ki hatását. Alkalmazása fokozott körültekintést igényel, mivel pattanások és gyorsabb szőrnövekedés előidézője lehet, ráadásul hatással lehet a libidóra is.

DHEA - Fontos szerepet játszik a zsíranyagcserében. Külsőleg a bőrre kenve zsírégető hatással rendelkezik.

Tamoxifen - A mell daganatos megbetegedésénél alkalmazzák, egy szintetikus hormon. Újabban a szépségipar is előszeretettel alkalmazza, nagy reményt fűznek hozzá a narancsbőr eltüntetésében.

Ösztrogén - Női nemi hormon, többek között a petesejt éréséért is felelős. Ha valakinek magas az ösztrogénszintje vagy a családban már előfordult melldaganatos megbetegedés, az ösztrogén használatát tanácsos mellőzni. Az ösztrogén alkalmazása megereszkedett bőrű, nagyon vékony testalkatú és alacsony ösztrogén szinttel rendelkező nőknél a leghatásosabb, mivel feszessé varázsolja a bőrüket.

A módszer kiötlői állítják, hogy a külsőleg alkalmazott-, személyre szabott hormonkészítmény csodákat művel!


A narancsbőr a nem megfelelő zsír- és vízanyagcsere során felhalmozódott salakanyagok eredménye

A narancsbőr a nem megfelelő zsír- és vízanyagcsere során felhalmozódott salakanyagok eredménye


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: