2007-06-15 17:55:43• hírek • István Löchli

Napsütéses ballagás

 Pénteken a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Hám János Iskolaközpont diákjai búcsúztak el szeretett iskolájuktól.
Pénteken a ballagó diákok énekétől csengtek Szatmárnémeti magyar gimnáziumainak falai, hiszen a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont végzős diákjai is ekkor vettek végső búcsút szeretett iskolájuktól.


A Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai 10 órakor tartották ünnepségüket, szokás szerint a tanintézmény udvarán, míg a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont diákjai 12 órától búcsúztak tanáraiktól, diáktársaiktól és iskolájuktól a Római Katolikus Székesegyházban.

A meghitt ünnepségeken a felszólaló igazgatók azt üzenték a végzős diákjaiknak, hogy ezzel az út nem ért véget, még sok munka vár rájuk, hiszen most kikerülve a gimnázium védő falai közül, a saját lábukon kell boldoguljanak, és elérjék azt a sikert, melyet a tanintézmény falain belül kiérdemeltek. Mindkét rendezvény meghitt, kellemes hangulatban telt, öröm volt ez a szülők és gyermekeik számára is, hiszen sikeresen teljesítették életük első nagyobb próbatételét, és elvégezték gimnáziumi tanulmányaikat, mely után sokan az egyetemeken folytatják tanulmányaikat.

 
Kölcsey Ferenc Főgimnázium 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Hám János
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: