2011-06-09 15:38:20• hírek • Szatmár.ro

Napsütés és nyereményeső a Dragracingen!

A legszebb csajok, a leggyorsabb autók és motorok, plusz három lemezlovas, szóval minden együtt van az év legnagyobb autós bulijához, amely szombaton veszi kezdetét a szatmárnémeti Repülőtéren. Nem hiányzik mégis valami? Az utolsó hasznos információk és persze a szenzációs nyeremények!

Kezdjük azzal, hogy a repülőtér főbejáratánál reggel 9-kor nyílnak a kapuk, a belépőjegy 15 lej, viszont 14 év alatt és 65 év fölötti látogatóink ingyenességet élveznek. A fiatalabb korosztályt már a kapuban várja egy kis meglepetés, a szerencsés lurkók ugrálóvár-belépőt nyerhetnek!

A rendezvény kiemelt partnere, a Garanti Bank is értékes nyereményekkel várja a jelentkezőket, az ingyenes kártyaakciójára jelentkezők a helyszínen megnyerhetik az 500, 300 és 200 RON értékkel feltöltött bankkártyákat.

Az autós gyorsulási verseny több kategóriában zajlik: a Közép-Európa Bajnokság díjazása minden kategóriában  120 / 80 / 40 euró a dobogós helyezetteknek, a Román Nemzeti Bajnokság PRO kategóriájában 400 / 200 /100 RON az első három helyezett díja, a STREET kategóriában pedig értékes összesen 24 db, Mobil1 kenőanyagokat tartalmazó ajándékcsomag a Lubexpert Romania felajánlásából.

A kizárólag Szatmár megyei autósok számára nyitott Szatmár-Kupában is különleges díjak várnak, minden kategóriában: a leggyorsabbaknak ajándékutalvány a TurboCentertől, viszont minden dobogós helyezettet jutalmaz a Ger-Bog KFT!


DragRacing 2010


És mi legyen azokkal az autósokkal, akik nem versenyeznek, csak leparkolnak a 4000 autó befogadására alkalmas betonozott parkolóban? A belépőjegyek sorszáma alapján már a délutáni órákban kisorsolják azt a szerencsés nyertest, akinek az autóját két lenge ruházatú leányzó fogja lemosni, pucolgatni és dédelgetni a repülőtéri Joy Beachen! Az év legboldogabb autójának tisztítását csak 18 év feletti látogatóink élvezhetik, ők viszont nagyon!

Ha pedig nincs kedved autóba ülni, a Transurban RT jóvoltából óránként indul a 9-es számú autóbusz a központból a repülőtérre és vissza, így nyugodtan élvezheted az autóversenyt, a bikinis bemutatót és a Szatmár.ro és a Joy Beach által szervezett vizespólós showt, illetve a fenti programokat a leghidegebb italok társaságában.

És ne feledkezzünk meg a szervezők és a Szatmár.ro közös Facebookos nyereményjátékáról sem, itt a nyertesek sora: Pap Péter, Magyar Albert, Marti Sándor, Buday Gabriella, Csirák Yvett. A szerencsések egy-egy kétszemélyes belépőjegyet nyertek a DragRacingre. A szerencséseket telefonon értesítjük.

A rendezvény fő Partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet, hivatalos autója pedig az új Chevrolet Aveo. Hivatalos partnerek: Garanti Bank, Yokohama abroncsok a GerBogtól, a rendezvényt az Omniasig biztosítja, az esti bulizáshoz a Glontz Energy adja az energiát, a szervezők szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járnak. A rendezvény szervezői: a szatmárnémeti AutoSportKlub, a DragRacing Hungary és a Dragracing Events Romania, logisztikai partnerünk: A-CAR

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a  Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

Gyorsulási verseny, látványos show, gyönyörű nők és szenzációs nyeremények, napsütés: minden együtt van egy tökéletes szombathoz, és Te sem hiányozhatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: