2019-05-02 04:41:48• hírek • Blikk.hu

Napokon belül megszületik Kis Grófo harmadik gyereke

Óriási az izgalom Kis Grófo, azaz Kozák László családjában, a Bulibárónak ugyanis két fia után lánya születik!

Az énekes elmondta, most már bármikor megérkezhet a kicsi.

 

"Tündi május 10-ére van kiírva, én nem értek hozzá, de azt hallottam, ilyenkor már bármelyik pillanatban beindulhat a szülés, és erre fel is vagyunk készülve" – árulta el az apuka, aki bár a szülőszobán nem lesz bent felesége mellett, mivel a családi hagyománynak nem része az apás szülés, de azt már most tudja, hogy a kislánya sokat lesz kézben.

 

"Apa egy szem hercegnője lesz! Az egész család nagyon várja az érkezését, mert két fiú után végre lányunk lesz. Istvánka és Lacika is izgatottak, az ő feladatuk lesz vigyázni rá. Az édesanyjuk sokat beszélgetett velük arról, hogy nem szabad majd féltékenynek lenniük. A legkisebb is már ötéves, és szerencsére jól, éretten fogadták, hogy bővül a családunk" – mondta büszkén az énekes.Noha alig pár nap van csak hátra a pici érkezéséig, egyelőre semmit nem vettek meg neki.

 

"A mi családunkban ez így szokás, csak a babaágy van meg, a többit csak akkor visszük haza, ha megszületett a lányunk. Na, de akkor mindenből a legjobbat és a legrózsaszínűbbet kapja. Kiválasztottuk a babakocsit, a ruhácskákat, a játékokat, mindent, amire a babának szüksége lesz, már csak ki kell fizetni" – árulta el Grófo, aki Tündivel már kiválasztotta lányuk nevét, de babonából még nem szeretné elárulni.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért keresse meg a Blikk.hu oldalt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: