2019-05-28 04:20:00• hírek • Blikk.hu

Napokig izgult az eljegyzés előtt Király Viktor – Azt is elárulták, milyen esküvőt szeretnének

Jegyespárként tért vissza római vakációjáról Király Viktor és kedvese, Virág Anita.

A zenész az örök város egyik legismertebb látványossága, a Trevi-kút előtt térdelt le, majd tette fel a nagy kérdést párjának, aki természetesen igent mondott.

 

"Abban a pillanatban szinte fel sem fogtam, hogy mi történik, kellett vagy két nap, mire leesett a tantusz. Nem sejtettem, hogy megkéri a kezemet, de azt éreztem rajta, hogy valamin stresszel" – árulta el a Blikknek az újdonsült menyasszony.

 

"Jobban izgultam, mint bármelyik fellépésem előtt" – vette át a szót a zenész. – "Anita folyton kérdezgette, mi bajom, én meg a munkámra fogtam a dolgot. Visszagondolva nagyon örülök, hogy az utazás másnapján feltettem a kérdést, és nem idegeskedtem végig az utat" – vallotta be Viktor, aki azt is elmondta, már fél éve ott motoszkált a fejében a gondolat, hogy megkérje Anita kezét. 

 

"Ő az igazi számomra, nagyon megértjük egymást" – tette hozzá az énekes.

 

A szerelmesek másfél éve alkotnak egy párt, hamar összeköltöztek, sőt, a családalapítás is szóba jött már közöttük.

 

"Én a klasszikus férfi típus vagyok, eljegyzés, esküvő, aztán a gyerek. Szeretném tartani ezt a sorrendet, de ha a baba előbb érkezik, akkor sem esünk kétségbe, hiszen boldogok vagyunk együtt" – magyarázta Viktor, Anita pedig elmondta, hogy még nem tűzték ki az esküvő időpontját.

 

"Egyelőre próbáljuk feldolgozni az információt, élvezzük a jegyességet, például azt, hogy menyasszonynak és vőlegénynek hívjuk egymást. Az esküvőről még nincs konkrét elképzelésünk, az én fejemben több verzió is él, de egy biztos: meghitt esküvőt szeretnénk, ahol a család és a barátok vannak jelen."

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: