2014-01-28 18:20:48• hírek • Kocsis Zoltán

Napi több edzés vár az Olimpia játékosaira Május 1 fürdőn

Naponta két-három edzés vár az Olimpia labdarúgóira azt követően, hogy hétfő délután megérkeztek Május 1 fürdőre. Időközben a második osztály tavaszi idényére készülő csapat kerete három fiatal játékossal bővült.

A fiúk hétfőn érkeztek meg az edzőtábor helyszínére és már aznap átestek az első edzésen. Kedden reggel előbb erőfejlesztési edzés várt rájuk, majd másfél óra futás. A délutáni pihenőt követően aztán egy újabb egy órás futóedzést abszolváltak. És ez így megy majd egy héten keresztül: szerdán és csütörtökön két-két edzés, pénteken három, szombaton pedig ismét kettő vár rájuk. Vasárnap aztán egy délelőtti gyakorlás után irány haza.

„Az első három edzés után még jól bírják a játékosok, a fáradtság majd a szerdai, csütörtöki tréningek után jelentkezik, mikor a terhelés is fokozatosan nő majd", mondta Csík Tibor vezetőedző, aki hajdanán a Steaua védőjeként szép számú edzőtábort élt meg.

A mester nem csak az edzésmenetről, de a keret bővüléséről is beszámolt: Bogdan Faur, Romario Rus és Lucaci is szerződést kapott. „Megegyeztünk a Dési Unirea csapatával, mindhárom középpályást leigazoltuk. Mindannyian még 21 éven aluliak, tehát hasznára lehetnek a csapatnak", jelentette ki Csík.

Az edzőtábor után a keret tagjai csak két napot töltenek Szatmárnémetiben, majd Nagyszalontára „költöznek", ahol négy nap alatt négy felkészülési meccset vívnak: szerdán a Pankota, csütörtökön egy egyelőre ismeretlen negyedik osztályú bihari csapat, pénteken a Bákó, szombaton pedig a Bihar megyei Váradszentandrás lesz az ellenfél.

Az Olimpia edzőtáborozó kerete, kapusok: Suta, Miron, Anca. Védők: Munteanu, Balau, Ene, Fl. Mureşan, Sabau, Iuhas. Középpályások: Gavrilescu, Villand, Svarczkopf, Dragos, Zsiga, Micas, Kinczel, Roatiş, Faur, Rus, Lucaci. Csatárok: Bujor, D. Lemac, Feier, Prodan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: