2012-01-25 18:17:07• hírek • Szatmar.ro

Napi két edzéssel készül az Olimpia

Napi két edzéssel, fürdőzéssel, konditeremmel készül a tavaszi szezonra az Olimpia labdarúgócsapata az Aknasugatanon tartott edzőtáborban.

A csapat hétfőn érkezett az Iza völgyében található településre és vasárnapig készül ott. A fiúk nyolckor kelnek, majd a reggeli után 11-kor kezdődik az egy órás futóedzés. Délután 13 órakor ebéd, majd délutáni pihenő következik. A második edzés 16 órakor kezdődik, ekkor a futballisták vagy labdás gyakorlatokat végeznek vagy a konditeremben gyúrnak. A második edzést egy félórás fürdés követi a szálloda sós vizű medencéjében, majd 19.30-tól szabadfoglalkozás van. Ez 22.30-ig tart, ekkor mindenkinek ágyban kell lennie.

Csík Tibor vezetőedző elmondta, eddig nagyon elégedett mind a játékosok edzésmunkájával, mind a felkészülés körülményeivel. „Meg vagyunk elégedve a körülményekkel, az étlapon sportos menü szerepel, és a mi kérésünk szerint van összeállítva, így mondjuk a csülök vagy a töltött káposzta ki van zárva", mondta az egykori kiváló hátvéd.

A múlt hétvégi, debreceni meccs után az Olimpia vasárnap vívja majd második felkészülési mérkőzését: Máramarosszigeten az ott edzőtáborozó Nagyvárad lesz a sárga-kékek ellenfele. A jelenlegi helyzet szerint mindenki pályára léphet a második osztályban szereplő ellenfél ellen. Egyedül Adrian Micas kérdéses, mivel ő ágyékhúzódása miatt nem tud labdás gyakorlatokat végezni.

Az Olimpia edzőtáborozó kerete: Ciprian Prodan, Marius Suta, Florin Mureşan, Flaviu Mos, Valter Heil, Razvan Ciorcas, Andrei Glodean, Cristian Molnar, Stelian Campan, Villand Róbert, Dan Gavrilescu, Manuel Mureşan, Adrian Micas, Mihai Pop, Lucian Homorozan, Petru Hanus, Adrian Marinas, Feier Daniel, Florin Görbe, Zsiga Ervin, Botos Sándor, Marian Pop, Marius Coman, Bogdan Batfalschi, Ritli Raul, Marius Raţ, Jakkel Dániel, Cosmin Domuta, Radu Socaciu, Tóth Krisztián, Ionuţ Danila. Az edzőtábor további résztvevői, edzők: Csík Tibor, Paul Levente, Dan Osan. Masszőr: Dan Filip.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: