2017-03-04 22:52:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszlóp - Ikrek: Telve lesz önbizalommal

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vonzalmat érez az érettebb emberek iránt. Tulajdonképpen össze is hozhatja a sors egy Önnél idősebb valakivel, aki ezen a ponton lép be az életébe és nagyon fontossá válhat, de akit majd csak a későbbiek során fog igazán értékelni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Magabiztos lehet lépései irányát és céljait illetően és tényleg mindent egyedül, a maga módján kell elvégeznie. Ne legyen merev azonban semmilyen vonatkozásban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Telve lesz önbizalommal. Bárhol, bármilyen szinten meg fogja állni a helyét. Jó időszak ez arra, hogy önismeretét fejlessze. Most itt van az ideje a szükséges változtatások végrehajtásának.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Családi életében ellenállásba ütközhet, beleértve saját kétségeit is, hogy vajon a helyes úton jár-e. Beszélje meg a kétségeita párjával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fel kell ismernie, hogy szüksége van a kapcsolatai nyújtotta érzelmi támaszra. Legyen egy kicsit megértőbb a többiekkel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehet, hogy most egyedül érzi magát, mégis képtelen a társas érintkezésre. A probléma valószínűleg személyes társkapcsolataival függ össze. Vagy elkerülte figyelmét azok fontossága, vagy úgy érzi, valamelyik visszahúzza Önt. Mindenesetre jobb, ha most változtat a dolgokon, mint később.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hihetetlen önfegyelemmel rendelkezik most. A ma kialakuló szerelmi kapcsolatok tartósak lesznek. Idősebb emberek szimpátiát nyeri el, kellemes kapcsolatokat alakíthat ki elsősorban nőkkel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fokozott készsége lesz a részletek érzékelésére és kezelésére. Most szervezze át, vagy rendezze át, vagy fogjon bele a gondos kidolgozást igénylő ügyekbe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Remek napra számíthat, főleg, ha társaságban tölti. Menjen a szabadba, így igazán feltöltődhet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A kapcsolatok terén változások várhatók. Olyan időszak lehet ez, amikor átértékeli saját életét, céljait, identitását. Egyes elégtelen vagy a továbbiakban már nem igazán építő jellegű kapcsolatok megszakadhatnak, ne agonizáljon felettük, szedje össze magát és lépjen tovább.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Anyagi helyzete feszültté válhat. Próbálja meg elkerülni, hogy ilyenkor újabb adósságokat vegyen a nyakába. Kísérelje meg szervezetté tenni pénzügyeit és jól gondolja át mi az, ami anyagilag valóban fontos, vagy nem az Ön számára.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ebben az időszakban egy kicsit visszavonultabbá válik, hogy áttekintse kapcsolatait és felmérje, ki is Ön valójában, és eldöntse, mely kapcsolatai igazán fontosak, vagy nem fontosak az Ön számára.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: