2016-07-09 08:35:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: oroszlán - Különös nyári kalandban lehet része

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez lesz a hét legszebb napja. Vagy a szerelem teszi azzá, vagy egy kisebb utazás, de mindenképp jó hangulata lesz. Csak egy kis félreértés tölti el aggodalommal. Lehet, hogy félremagyarázza valakinek a viselkedését. Ebből még kár levonni következtetéseket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Eseménydús napra számíthat. Tennivalói a családdal, rokonokkal kapcsolatosak. Valószínűleg többen is segítségért fordulnak önhöz. Ha módjában áll, akkor tegye meg a szívességet, amit kérnek öntől!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A legjobb hangulatban van, és ezt senki sem tudja elrontani. Hétvégi beszerzéseit hagyja délutánra, egyik jó vételt fogja ki a másik után. Ha van még kedve, este mindenképpen menjen szórakozni, mert a szerelem csillagai kedvező helyzetben állnak a horoszkópjában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az egyszerű ügyeket ne bonyolítsa túl, mert azzal csak az idejét pocsékolná, annál kevesebb jut a pihenésre, szórakozásra. Legyen gyors és határozott, ha intézni valója akad. A párja csípős megjegyzéseit ne vegye magára!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha ön egyedülálló, akkor különös nyári kalandban lehet része. Az, hogy lesz-e folytatása a dolognak, csak önön múlik! Ha családi programot tervezett mára, készüljön fel, türelmesnek kell lennie, különben könnyen összeveszhet valakivel a tágabb rokonságából.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek napra számíthat. Lehetősége lesz egy régóta érlelődő tervét megvalósítani, amiről talán már le is mondott. Nemrég még nyomasztó problémái fokozatosan megoldódnak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vigyázzon, nehogy önhöz méltatlan személyek társaságába keveredjen! Becsülje meg a régi, értékes baráti kapcsolatait, hívja fel a rég nem látott ismerőseit! A szerelem dolgában is legyen óvatos, akivel ma hozza össze a sors, nem biztos, hogy igazat mond...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Még mindig nem sikerült magát utolérnie. Úgy tervezi, hogy a hét végét is munkával tölti. Persze a szerettei ebbe nem nyugszanak bele, és a segítségére sietnek. A délután így már gondtalan hangulatban telhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter helyzete megkönnyíti az életét. Minden, ami eddig esetleg bosszantotta, most egyszerre jelentéktelenné válik. Nagyszerű hétvége áll ön előtt. Bármit tervezhet, csak ne házimunkával töltse ezt a napot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hagyja magát sodortatni az árral, ne tervezzen előre semmit, mert csak bosszankodna, ha nem a tervei szerint alakulnának a dolgok. Egyik váratlan esemény éri a másik után, de ha ön elég rugalmas, akkor ebben még örömét is lelheti!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön gyorsan dönt, és elvárja, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteit. Ráadásul könnyen dühbe gurul, ha végül a családtajgai „leszavazzák" a tervét... Ha képes kompromisszumot kötni, sok bosszúságtól kímélheti meg magát!

Halak: II. 19. - III. 20.
A sors ma egy olyan régi ismerőst sodor újra az útjába, akivel, úgy gondolta, már lezárta a közös ügyeit. Pedig, úgy tűnik, mégis van tisztázni valójuk...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: