2016-06-13 00:19:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Rák: Jól kezdődik a hét

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Vénusz együttállása mély érzelmeket ébreszt önben. Valakivel különösen erős kapcsolat köti össze, és ez ma újra tisztán látszik. A Vénusz asztrológiailag az anyagi javakkal is összefügg, akár egy lottószelvényt is kitölthet, vagy vásároljon egy sorsjegyet, mert most szerencséje lehet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok bizalommal és megbecsüléssel fordul ön felé a kedvese. Ma a közös tervek és szándékok könnyedén sikerülnek. A hivatásában is jó szándékú emberekkel kerül kapcsolatba. Teljesítményét elismerik és honorálják is, egy ötlete nagy sikert arat, el is fogadják.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre visszatér a nyugalom az életébe. Bár nem fog egyik napról a másikra minden dolga rendeződni, de a túlpörgéstől már megóvják önt a csillagok. A kedvesétől olyan elismerést és támogatást kap, amilyent csak ritkán szokott, és a barátai is nagyon segítőkészen fordulnak ön felé.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól kezdődik a hét. A munkatársaival végzett közös munka most különösen kellemes lesz. Ha valamivel elakad, nyugodtan kérjen segítséget a többiektől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A közelmúltban történt valami az életében, ami talán a várva várt fordulatot is elhozhatja önnek. A mai nap komoly lépést tehet ez ügyben. Legyen kitartó és türelmes!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóállások zavart mutatnak a párkapcsolatában. Derült égből villámcsapásként, hirtelen heves szócsatákba bonyolódhatnak egymással. Próbáljon meg lazán és meggondoltan reagálni, még ha nehezére esik is. A munkahelyén is teljes koncentrációra van szüksége.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remekül indul ez a hét! Kezd visszatérni a munkakedve, az esze is vág, mint a borotva: pillanatok alatt eszébe jutnak azok a megoldások, amelyeken máskor hiába törné a fejét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha konfliktusba bonyolódik, akkor ma álljon készen békülékenyen közeledni a többiekhez. Meg fogja találni az oda illő szavakat. Egy kedves mosoly most új ajtókat nyithat meg ön előtt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha ön egyedülálló, akkor ma jó esélyei vannak a párkeresésben, járjon nyitott szemmel... Egy munkatársától érdekes híreket kaphat, melyek pozitívan befolyásolják a jövőjét! Anyagilag is kedvező változások várhatóak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma besokallhat egy kicsit, és ez változtatásra bírja. Gondolja végig, mi az, amivel könnyíthetne a hétköznapjain. A házi munkák egy részét például nyugodtan a párjára bízhatná...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól indul a hét, kedvező hírek várják a munkahelyén. Este több program közül is választhat. Bár sok tennivalója lenne otthon, ha lehetősége nyílik a szórakozásra, inkább azt válassza.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma könnyen előfordulhatnak félreértések, amelyekből később komoly problémák származhatnak. Most legyen nagyon kritikus és éber, alaposan nézzen utána mindennek, mielőtt döntést hoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: