2012-08-19 09:17:03• hírek • Astronet

Napi horoszkóp - Rák: Itt a várva várt nap

Napi horoszkóp augusztus 19-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön szeretne mindent kicsikarni magának az élettől. Ez rendjén is volna, de előbb adnia is kell valamit, hogy kapjon. Alkosson, szeressen, szemlélődjön: és ossza meg másokkal! Az élet áramlás, amit magából áraszt, az jut vissza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma szabadnap van, ön mégis munkálkodik. Valahogy sohasem lát ki a teendőkből. A családja ezt már kicsit unja. Szóvá is teszik. Alighanem maga is kénytelen igazat adni nekik. Engedjen az erőszaknak ez egyszer, legyen gondtalan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon megtapasztalhatja, milyen jó érzés is önzetlennek lenni. A jócselekedet, amit ma végrehajt, könnyíti lelkét. A szárnyalását pedig fokozhatja egy váratlan szerelem is. Egy érzés felbukkan, ami elringatja a lelkét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Itt a várva várt nap, amit már annyiszor elképzelt. Hogy a képzeletét ne kelljen meghazudtolnia, még szüksége lehet az utolsó simítások elvégzésére. Kezdje ezekkel a napot, gondoljon mindent jól végig. És aztán már élhet az álmainak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Azzal nem oldja meg a problémáit, ha csak halogatja a megoldásukat, és hallani sem akar róluk. Húzza ki a fejét a homokból, és kezdjen építő jellegű tárgyalásokba mindazokkal, akikkel gondja van. A család most megértőbben áll önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az orvosa pihenést, vagy valamilyen kezelést javasolt önnek, vagy gyermekének. Ne ijedjen meg, de vegye komolyan a javaslatokat. Ha szükséges, járjon utána az alternatív, gyógymódoknak is. Rengeteg a gyógynövény a kertjében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tele van jókedvvel, igencsak vonzza magához az életet. Szerencsére nagyon nem is kell magát törnie ahhoz, hogy ebből juttasson másoknak is. Az energia csak úgy árad önből. Vonzza is magához az idegeneket. A szépeket is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön szerencsés ember: a mai napon sor kerülhet a nagy találkozásra. Ráadásul gyönyörű tájakra veti a sorsa. A világ valahogy más színben bukkan ma fel ön előtt. Ehhez persze a szemléletváltozása volt az első lépés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

 

Ma eszébe juthat: talán több sportra volna szüksége. Bizony, üdvözlendő a gondolat. A Nyilasoknak amúgy is lételeme a mozgás. A lovaglás különösen önnek való. A közelben talán volna is rá lehetősége, hogy gyakorolja.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egyre több felelősséget vállal magára, folytonosan a kötelezettségek hálójában él. Ráadásul az önhöz tartozóktól is ugyanezt várja el. Közben szenved attól, hogy nem tud szabad lenni. Ma legalább engedjen egy kicsit a láncokon.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma jobban tenné, ha elkerülné a nagyáruházaknak még a környékét is. Valahogy hajlamos lehet arra, hogy könnyebben elcsábuljon, és valami olyasmire adja ki a pénzét, amit később nagyon is megbánna. A bóvli manapság elönti a piacokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán kicsit garasoskodóvá vált az utóbbi időben. Pedig van pénze elegendő, ön mégis túlságosan aprólékos az elszámolásban. Jó a takarékosság, de van, amikor a nagyvonalúságot kell gyakorolni. A mai nap ilyen lehet.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: