2019-06-27 04:52:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kapcsolataiban némi konfliktussal számolhat

Napi horoszkóp június 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A hét első felében önt is meglepi mennyire fontos önnek a család közelsége, az, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és hogy önt is dédelgessék. A Mars jegyváltása miatt ugyanakkor feltámad önben a vezetői szerep iránti vágy és kissé önkényesen viselkedhet másokkal. Érzelmei is felerősödnek, ami kedvesének nagy örömöt nyújthat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz jegyváltásának következtében most több jelét adhatja gyengédségének és a romantikára való hajlamának. Ön most a családi tűzhely melegének és biztonságának a megtestesítője lehet. Ebből eredhet az a képessége is, hogy mások érzelmi szükségletét képes kielégíteni. A héten felerősödhet önben a nosztalgiára való hajlam, de megeshet, hogy túlzottan csüng szerettein.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars és a Merkúr közelsége miatt ön a héten igen felpaprikázott hangulatban van, és a helyzetet nem könnyíti meg a Merkúr mozgásának irányváltása. Ön egyébként is hajlamos a véleményét gyorsan megváltoztatni, ez most sokkal inkább felerősödik, és ahogy a helyzetek módosulnak, az üzletfelek meggondolhatják magukat. A közlekedésben is számíthat némi nehézségre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön jegyében létrejövő Újhold hozzásegíti önt, hogy változtatni tudjon a szokásain, életvitelén, ha ezt szükségesnek érzi. A Vénusz az ön jegyébe lép a héten, ez előhozza önből kedves, rokonszenves természetét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars a héten az ön jegyét erősíti. Eltökélten véghezviszi céljait, büszkén és magabiztosan halad elhatározásai felé. Kapcsolataiban némi konfliktussal számolhat, pláne, ha nem tudja levetkőzni uralkodási vágyát. Gyakorolja az Oroszlán nagyvonalúságát, és vegye figyelembe a többiek igényét is. Nagy energiáit a sportban is levezetheti.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önt nem könnyű befolyásolni, és éles, analitikus értelmével a részletekig képes hatolni. A héten különös képessége van ahhoz, hogy mások apró, résnyi hibáit óriási szakadékká nagyítsa. Nem segíti most ebben a tulajdonságában az sem, hogy az uralkodó planétája, a Merkúr megfordul, és ez sokféle bonyodalmat, gátlást okoz önnek.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz jegyváltása nagyban elősegíti érzelmei kimutatását, most sokkal mélyebben vonzódik a szeretett személyhez, vagy családtagjaihoz. Minden művészeti ághoz is nagyobb affinitást mutat. Egy szerelmi kapcsolat is kialakulhat most ön és valamely felettese között.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars jegyváltása miatt most ön sokkal nagyobb figyelmet követel magának, mint általában. Nagy kedvvel vesz részt a héten mindenféle társadalmi eseményeken és különböző sportrendezvényeken. Mivel ön szeret főnök lenni, így kapcsolataiban is vezető szerepre törekszik, ami a héten veszélyt is hordozhat magában, mert könnyen önre csaphatják az ajtót!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön szívesen vállalja a szellemi kihívásokat. A héten a kalandszellem hatja át és akár a világvégére is elmegy pusztán kedvtelésből, a sikert csaknem biztosra veheti, bármivel próbálkozzék is. Az előrejutás sosem szűnő vágya most önt a csodák végrehajtására is képessé teszi.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Újhold az ön hetedik sorsterületén és ezzel egyidőben a Vénusz jegyváltása önt arra készteti, hogy írja felül, fogalmazza át azokat az elgondolásait, elvárásait, amit eddig a párkapcsolatával szemben támasztott. A héten lehetősége van arra, hogy ezeket újraértékelje, már csak azért is, mert az ön számára egy meghatározó személy lép be az életébe.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars meglehetősen önző energiákat szít az ön hetedik sorsterületén átvonulva. Még az egyébként felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell szállnia, de ne utasítsa el a kompromisszum lehetőségét! Ha képes ezt az energiát a közös cél elérésére hasznosítani, akkor együtt bámulatos eredményeket érhetnek el.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok időt tölthet most gyerekei vagy szerelme társaságában, és rájön arra, hogy más hozzáállással is elérhet eredményeket. A hatodik sorsterületén tartózkodó planéták az életmódjában is változtatásra késztetik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: