2017-08-08 23:00:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Ikrek - A hét legjobb napja lesz az ön számára a mai!

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma egészen különböző, érdekes feladatok várnak önre, és valamennyit úgy tudja elvégezni, hogy másoknak örömet szerez vele. Kedve szerint oszthatja be az idejét, ez tovább növeli az örömét. Este menjen szórakozni egy kicsit a barátaival!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ez fontos kötelezettségeket hoz elő. A munka mellett talán egy rokonáról is gondoskodnia kell, vagy a segítségére kell sietnie.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hét legjobb napja lesz az ön számára a mai! Nagyon magabiztos lesz, a stílusa szinte lehengerlő. Ma könnyedén meggyőz bármiről bárkit, úgyhogy ha fontos üzleti találkozót tervez, azt mostanra időzítse!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Törődjön többet az egészségével, és keressen lehetőségeket a lazításra. Este beszélgessen el komolyan a párjával, a jövőbeni terveiket illetően nagy elhatározásra juthatnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Halak jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek! Ha egyedülálló, akkor ma menjen szórakozni a barátaival, bemutathatják valakinek, aki elsőre elnyeri a tetszését.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóállások hatására dúl önben a lelkesedés. Párkapcsolata izgalmassá válik. Legyen ugyanakkor nagyon óvatos, mert egy rossz szándékú ember közelít önhöz. Ne hagyja, hogy becsapja az illető!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fontos változások várhatóak az életében. A mostani munkájával a későbbi sikereit alapozhatja meg, úgyhogy legyen szorgalmas és kitartó. Ha nem ért valamit, feltétlenül kérdezzen rá, nehogy figyelmen kívül hagyjon egy fontos részletet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sportoljon ma minél többet! Fezsült lehet, és jó lenne, ha ezt nem a párján vezetné le. A mozgásban ma sok örömét lelheti, húzza fel tehát a futócipőt! Ha este nyugodtan akar pihenni, akkor lefekvés előtt igyon egy pohár nyugtató teát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkájában most nagyon fontossá válnak a részletek – ezen áll, vagy bukik minden… Ha valamilyen szerződés megkötésére kerül ma a sor, akkor legyen fokozottan elővigyázatos. Olyan részletekre derülhet fény, amiket eddig nem is sejtett!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem bírja elviselni a kötöttséget és nincs az a kapcsolat, amelyben néha ne érezné túl rövidnek a pórázát. Csak az ön kedvességén múlik, hogy párja ne vegye zokon szabadságvágyát… Persze ehhez az is kell, hogy később kárpótolja egy kedves gesztussal.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold már a Halak jegyében jár, ez zöld lámpát ad a tervei megvalósításához. Ha külföldi utazást tervez, most érdemes átböngésznie az ajánlatokat, mert egy nagy akcióra bukkanhat!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A munkahelyén ma váratlan problémák merülhetnek fel, amelyeket nem tud egyedül megoldani. Érdemes lenne kivárni, amíg egy kollégája visszaérkezik a szabadságáról, mert az illető egy csapásra meg tudja oldani azt, amivel ön napokig kínlódna…
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: