2013-09-18 01:34:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Bika: Bizonytalannak érzi az életét

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy gondolja talán, hogy ha hallgatnának önre, akkor mások is jobban járnának. Sajnos van, aki csak utólag tudja majd belátni az ön igazságát. Azért ne fossza meg őt a jó tanácsoktól, de ne is haragudjon rá, ha nem tartja be. Majd lesz másképp is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A kedvesével nagyon harmonikus a kapcsolata, igazán mély érzelmi szálak fűzik önöket egymáshoz. De a baráti kapcsolataikat az utóbbi időben nagyon elhanyagolták. Így pedig, bármennyire is szereti egymást, unalmassá válhat az életük.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön igazán a szerencse fiának mondhatja magát. Most már csak be kellene látnia, hogy megfogta az isten lábát. Ha így tesz, és helyzetét reálisan értékeli, megbecsüli, komoly haszna is lehet belőle. A munkát azonban nem kerülheti el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon különös megtiszteltetésben lehet része. Egy prominens személy látogatására, vagy elismerésére számíthat. Ez nagyot lendíthet a karrierjén is, ha talpraesetten és ügyesen reagál. Higgye el, minden oka megvan a büszkeségre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez ma szüksége lesz tapasztalataira és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos a tárgyalásokon, mert könnyen megsértheti partnerei érzékenységét. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fáradtnak érezheti magát, és talán szüksége lenne egy kis extra pihenésre. Ha így van, ne habozzon lemondani az estére tervezett programját. A család is várja. A lustálkodásban ne, csak az evésben legyen mértékletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes meglepetésben részeltethetik ma a csillagai. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakul az élete, de még valami különdíjat is kap a sorstól. Ma ezt természetesnek veheti. Ami jár, az jár, ne utasítsa vissza!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megint úgy érezheti, a társa ma mindenben ellenkezik, semmiben sem tesz az ön kedvére. Mielőtt elmérgesedne a vita kettejük között, próbálja meg odafigyeléssel, finom lelkűséggel utána járni, mi is az igazi baj. Ön ennek nagy mestere!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nehezen viseli el, ha megzavarják a nyugalmát. Ma mégis össze kell szednie minden türelmességét, ha bírni akarja a nehézségeket. A családi békéjét fenyegetné veszély. Az ön higgadtságán múlik, hogy lesz-e belőle baj, vagy elsimul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A féltékenység rossz tanácsadó: ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra. A kedvesét sem inspirálja hűségre, ha örökösen vádaskodik. Ezzel csak az ellenkezőjét éri el. Inkább tűnjék naivnak, mintsem zsarnokinak.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: