2012-06-26 08:36:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - oda kell figyelnie időbeosztására

Napi horoszkóp június 26.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Üzleti ügyek intézésére kevésbé alkalmas a mai nap. A szorgalmas munkálkodásra már inkább. De, ha alapos kikapcsolódásra vágyik, annak van itt talán leginkább az ideje. Ha teheti, vegye a nyakába a világot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Régen volt ennyire boldog és gondtalan a napja, mint a mai napon. Mintha minden gondja egy csapásra elszállt volna. Ön ma az istenek kegyeltje. És ebben a társa is osztozik önnel, főleg, ha megtanul bízni benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tartson nagyobb távolságot az önt körülvevő emberektől! Vannak rosszakarói a környezetében, ezért jobban meg kellene gondolnia, kit is fogad a bizalmába közülük. Nehogy csalódás legyen a vége!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Eseménydús napra számíthat, a váratlanság ma törvényszerű. Próbáljon meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogja frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheti magát a végén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érdemes most keményebb fába is vágnia azt a bizonyos fejszét: hatalmas erőkkel bír, most mindenben sikeres lehet. Olyan problémát is megoldhat, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel ön előtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki oktalan és indiszkrét pletykálkodással zavarja meg eddig boldognak gondolt magánéletét. Mielőtt oknyomozásba, ne adj isten, vádaskodásba kezd, higgadjon le! A társával csak ezután üljön le beszélni. Ne támadjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Legyen végre kicsit lazább! Eddig folyton a kötelességei (munka, gyerekek) kötötték le a figyelmét, és ez bizony meglátszik az arcán. A szemei között az a kis függőleges ránc erre emlékeztet. Simítsa ki a vonásait, űzze el a gondot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lépjen ki magánya barlangjából, menjen társaságba! Hívja fel barátait, és a családjáról se feledkezzen meg az esti programnál. Egy kis felhőtlen beszélgetés jót tesz, különösen, ha sok gond nyomasztja. Az odafigyelésre is szüksége van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kerülje el a vitákat és a veszekedéseket: nincs olyan passzban, hogy ezeket most jól tudná kezelni. A munkahelyén elég feszült a helyzet, szerencsés az a Nyilas, aki jól időzített, és a mai napra szabadságot vett ki.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érdekes helyzetekben bőven lesz része a mai napon. Egy találkozáson úgy érezheti, mintha már megálmodta volna az egészet. Csak a végére nem emlékszik. Nem baj, nem kell mindent tudnia, akkor nem lenne olyan élvezetes.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon ismét rájöhet, hogy oda kellene figyelnie az időbeosztására. Arra is rádöbbenhet, hogy azok a dolgok, amelyek valaha szórakoztatták, mára már hidegen hagyják. Önnek nem kell mondanom: azzal foglalkozzon, ami érdekli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Próbáljon meg kissé előrelátóbban gondolkodni, ne csak a mai nap feladataival foglalkozzon. Különben azon kaphatja magát, hogy csőstül jönnek a nem várt feladatok, és folytonos kapkodásra kényszerül. Valamit talán le kellene adnia.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: