2012-09-30 09:54:22• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Vízöntő - lendületben vagy

Napi horoszkóp szeptember 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon okvetlenül lazításra van szükséged. Tégy valamit, ami szórakoztat, és felvidít. Amúgy is nagyon vidám és élénk leszel, mert a mai Telihold a te jegyedben áll. Most úgy érzed magad, mint a Hold, teli energiával és életkedvvel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon röviddel 5 óra után Telihold lesz a Kos jegyében. Ez nyugtalanságot teremt. Biztos vagyok benne, hogy nem tudsz sokáig ágyban maradni. Legjobb, ha tényleg korán felkelsz, és kimész az őszi természetbe. Fel fogsz szabadulni, és bensődben megelégedve térsz vissza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap olyan lesz, mintha nagy vihar után lennénk. Egyrészt tiszta lesz a levegő, másrészt a villámok és a mennydörgés még hatnak. Telihold van a Kos jegyében, és a Hold este Jupiterrel találkozik, aki viszont a te jegyedben áll. Most ki kell menned a friss levegőre – lehetőleg egész napra. Itt erőt tankolhatsz magadnak az egész következő hétre. Egy hosszú séta után igazán jól fogod magad érezni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a Kos jegyében áll – ismét arra kell ügyelned, hogy a belső nyugtalanság, mely a Naptól, Uránusztól és Plútótól jön, ne legyen úrrá rajtad. Ez nem lesz könnyű gyakorlat, mert ráadásul még Telihold is van. A Holddal azonban mindig is erős kapcsolatod volt. Ő a pajzsod, még ha a Kos-energia kellemetlen fényszögből is érkezik. A Hold azonban, aki uralkodó planétád, szinte mindig jóindulattal van hozzád.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A vasárnap csodálatos Teliholdat kínál. Ez jót fog tenni neked, mert a Nap és a Hold belülről felfrissítenek. Este még egy szerencsés konstelláció is kialakul. Izgatottan várhatod, mi fog veled történni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hála az égnek a vasárnap valamivel jobb lesz. Uránusz és Plútó nyomása enged, és a Telihold emeli a hangulatot. Mindenekelőtt a délelőtt lesz valószínűleg csodaszép, főleg, ha felkerekedsz, és már korán nekivágsz egy túrának a kora őszi természetbe. Este még a boldogság is rád talál: valami kedves, csodálatos, mágikus fog megörvendeztetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma hajnalok hajnalán Telihold lesz, mégpedig a Kos jegyében. Most energiahullámok borítanak el. Egész biztosan nem fogsz sokáig aludni, hanem kezdeni akarsz valamit. Legjobb, ha barátaid társaságát is belevonod ebbe. A hangulat mindenestre felborulhat, mert ez a Hold még téged is támadókedvűvé tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap valamivel nyugodtabb lesz, mindenekelőtt azért, mert most inkább egyedül leszel, mint szombaton voltál. Ma csak magad tehetsz magadnak szemrehányást, és kínozhatod vele magad. A másik lehetőség, hogy már kora reggel felkelsz, és elindulsz egy hosszabb gyalogtúrára. A Telihold a Kos jegyében veled tart, kedvet és erőt adva egy izgalmas kalandhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kora reggel Telihold van. A Hold eközben a Kos jegyében áll. Ez elárulja, hogy az egész nap fel lesz töltve energiával. Feltétlenül csinálni akarsz valamit. Senki és semmi nem tarthat fel. Ki kell menned a természetbe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Idegeidet a mai nap is leterheli. Egy erős Telihold a Kos jegyében nyugtalanít. Most tényleg tanácsos lenne, ha messzemenőleg visszahúzódnál, és egyedül töltenéd el ezt a napot. Legcélszerűbb lesz otthon kényelembe helyezned magad. Lazíts!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Telihold a Kos jegyében különösen sok energiát ad neked. Lendületben vagy, és okvetlenül tenni akarsz valamit. Érzelmeid túlcsordulnak, és sokkal drámaiabbnak látod a dolgokat, mint amilyennek a végén mutatkoznak. Este menj el táncolni, vagy kocogni. Mindenesetre le kell magad reagálnod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap a Kos jegyében álló Telihold hatása alatt áll. Ez nyugtalanná tesz téged. Soká nem is tudsz aludni. Ezt nem is tanácsolnám. Sokkal jobb lesz az élénk, tüzes energiáját ennek a Holdnak felhasználni, korán kelni, és kihasználni a napot.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: