2012-09-29 07:14:37• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Vízöntő - fogadd el ezt a napot az ég ajándékaként

Napi horoszkóp szeptember 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez lesz a legnehezebb napod a héten. Először is Holdszünet lesz 15.15-ig. ezzel egyidőben Uránusz és Plútó a Napot támadják. Ez már sok. Olyan, mintha egyidejűleg nyomnának és húznának, és hatalmas feszültségeket jönnek létre. Valami ma a levegőbe repül, robban, vagy szétesik. Sajnos ez téged is erősen fenyeget, így jó lesz nagyon figyelned! Már az is véd, akár egy villámhárító, hogy a figyelmeztetést megkaptad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap Holdszünettel indul, ami csak 15.15-kor ér véget. Beszerzéseidet feltétlenül csak ezután végezd el. Sokszor láttam már  hogy Holdszünet ideje alatt olyan dolgokat vásárolnak az emberek, amikről később kiderül, hogy nem tudják hasznukat venni. A Nap és Plútó feszült kapcsolata miatt belülről feszültnek érzed magad. Ez a

nap folyamán azonban lassan elmúlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon 15.15-ig Holdszünet van. Ezzel egy időben Plútó és Uránusz a Nappal akaszkodnak össze. Ezek ismét rendkívül kedvezőtlen konstellációk. Egy mágikus védőkör, melyet mellmagasságban magad köré vonsz, segíthet neked. Ezt a kört gyakran újítsd meg. Így védve leszel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai napon ismét sok minden történik az égen. Először is Holdszünet van. Élvezed a nyugalmat, és lassan haladsz a dolgaiddal. Nyugodtan tedd félre a házimunkát, csak a legszükségesebbeket végezd el. Másodszor a Nap, Uránusz és Plútó hatása érezhető. Hektikussá válik a helyzet. Azt sem tudod, mi történik veled. Minden össze-vissza mozog. Te azonnal cselekszel, gondolatban felveszed rákpáncélodat, és védve
maradsz alatta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napnak lesznek kínos pillanatai. Gondokkal bajlódsz, vagy kudarcba fullad, amit el akarsz érni. Fontos, hogy ne add meg magad ezeknek a hangulatoknak, hanem próbáld meg őket lerázni. Ez sikerülni fog, ha magad is akarod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A legjobb lenne, ha ma egyedül maradnál. Így nem tudna senki sem bosszantani, és nem kellene csodálkoznod, hogy mások milyen rossz hangulatban vannak. Mi történt egyáltalán? Mindenki merev, tudat alatt nincs tekintettel másokra, önző: Uránusz és Plútó harapófogóba szorítják a Napot. Ez rontja el az emberek hangulatát, és örülhetsz, ha ennyiben marad, és rosszabb nem történik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap egy Holdszünettel kezdődik, ami 15.15-ig eltart. Ez alatt a Holdszünet alatt Uránusz a Napot támadja. Te is nyomás alá kerülsz. Talán azért, mert gondokat okoz neked, amit meg szeretnél valósítani. Ami segít neked, az annak az ismerete, hogy ma nem arathatsz győzelmeket, de veszteségeid vagy vereségeid sem lesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nem lesz jó napod. Először is Holdszünettel kezdődik, ami eltart 15.15-ig. ez alatt az idő alatt Uránusz a Nappal torzsalkodik. Este még Plútó is színre lép, és már minden rossz irányba halad. Bárhol is tartózkodsz megérzed a csillagok rossz energiáját. Nem nagyon fogsz senkit találni, aki nyíltan viselkedik. A Holdszünet után a Hold belép a Kos jegyébe, ami még forróbbá teszi az amúgy is agresszív hangulatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szombat lesz a legveszélyesebb része a hétnek. Egyrészt 15.15-ig elhúzódik egy Holdszünet, másrészt Uránusz és Plútó összevesznek. Te inkább arra hajlasz, hogy Uránusz pozícióját vedd át: gyors akarsz lenni, és változtatni szeretnél valamin. Ezzel azonban Plútóval ütközöl, tehát olyan emberekkel, akik gátolnak szándékodban. Láthatod, hogy kényes lehet a helyzet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Holdszünettel kezdődik ez a nap. Nem csoda, ha csak kevés sikerrel jársz. Már csak azért is, mert a Holdszünet alatt a Nap és Uránusz szembenállásba kerülnek egymással. Most duplán oda kell figyelned, és csak lassan szabad haladnod. Különösen kellemetlen, hogy Uránusz előre hajtana, de a Holdszünet visszafog. Ha semmit sem teszel, idegessé válsz. A következő tevékenységeket tudom javasolni: magánlevelezés rendezése, ruhásszekrény átvizsgálása, erkély takarítása, kerti munka. Semmiképpen ne hajtsd magad, és tarts szüneteket! Este még Plútó és a Nap is egymásnak esnek. Úgy tűnik, az ég nem ismer kegyelmet...

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon délután 15.15-ig Holdszünet van. Ezenkívül Uránusz, Plútó és a Nap találkoznak. Fennáll a veszély, hogy hibákon kívül semmit sem hozol létre. Fogadd inkább ezt a napot az ég ajándékaként, mélyedj el a lelkedben. Engedj el mindent, ami a fejedben jár. Légy csendben. Bevásárlásaidat csak a Holdszünet vége után intézd el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap Holdszünettel kezdődik, és ez eltart 15.15-ig. ezzel egy időben Uránusz és Plútó a Napot támadja. Mit lehet tenni? Ha dolgoznod kell, fontos, hogy teljesen annál a feladatnál maradj, amin éppen rajta vagy. Ha bármiképpen lehetséges, fordítsd az idődet inkább önmagadra, húzódj vissza, ne csinálj semmit, a bevásárlásokat is halaszd a Holdszünet utáni időre. Ekkor a Hold már a Kos jegyében áll. Ez a Hold felvillanyoz. Aktivizálni akar, de ezzel egy időben fáradtságot is érzel, amit Uránusz és Plútó kapcsolata idéz elő.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: