2019-05-22 05:20:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - az életet és a szerelmet nagy játéknak fogja fel

Napi horoszkóp május 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önnek ma szilárd talajra van szüksége a talpa alatt, ezért szívesen foglalkozik mindazzal, ami biztonságot ad, de ötletes és találékony is az anyagiak területén. Most presztízskérdést csinál abból, hogy ne tartsák szegénynek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A második sorterülete foglaltsága miatt önnek bevétele származhat hirdetési vagy reklámok által, amivel eredményesen árusítja cége termékeit. Intellektuális képességeit maximálisan kiaknázza a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma találékonyan és jól gondolkodik a gazdasági ügyekben. Értelmének köszönhetően anyagilag biztonságban érzi magát. Pénzügyekben alábecsülte önt üzletfele – nos, rosszul tette!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kész arra, hogy igazi együttérzésből segítsen másokon és valódi áldozatot hozzon. Megmutatkozik személyiségének legpozitívabb oldala!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igazi közösségi emberként tevékenykedik ma, szívesen vesz részt olyan feladatokban, amelyek csapatmunkát kívánnak. Könnyen lelkesít másokat is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön munkája irányában ma igen elhivatott, erősen törekszik az elismerésre. Van vezetői képessége, felelősségtudata és ezt ma mindenképpen kihasználja. Sikeres nap elébe néz!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Önt ma nagyon vonzzák idegen kultúrák, egzotikus szokások, szeretne új tapasztalatok begyűjteni, világot látni. Erre minden lehetősége megvan, valószínű önt jelölik a munkájából kifolyólag egy tanulmányútra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön mindenkor képes leszállni a saját mélységeibe, és nem retten meg attól, amit ott talál, ebből kifolyólag igencsak jól ismeri az emberi természetet. Ne lepődjön meg, ha önnek ma egy tanácsadói állást ajánlanak, vagy befektetéssel kapcsolatos munkakört!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Megismerkedhet ma valakivel - ön egyébként is könnyedén teremt kapcsolatot, de az illető most komoly hatást gyakorol önre. Az illető pontosan a zsánere, ráadásul élénk szellemi kapcsolat is van önök között.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön tudatában van a hierarchia fontosságának és figyel is arra, hogy minden csavar a helyén legyen. A munkájában ma is szem előtt tartja a rendszer egészét, rendet teremt a káoszban. Ön minden bizonnyal nélkülözhetetlen munkaerő, és ennek ma valamilyen formában megkapja az elismerését.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön nem szereti a kötelességeket, az életet és a szerelmet nagy játéknak fogja fel. Ma is van valaki a láthatáron, akit ön mindenképpen szeretne becserkészni, hogy egy újabb strigulát húzzon. Nem szép dolog mások érzelmeivel játszani.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma családhoz fűződő szeretete busásan „megtérül”, büszke is szeretteire, egy váratlan esemény megörvendezteti. Nagyon szerencsések a hozzátartozói, hogy önt a családtagjuknak tudhatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: