2012-10-08 08:18:57• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Vízöntő - a lazaság most a legokosabb választás

Napi horoszkóp október 8-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Neptunusz ma a legerősebb. Ez mély érzelmeket kelt benned, többek között dühöt, agresszivitást és természetesen félelmet is. Most gyorsan kialakulnak szócsaták, vagy csak magadban szidod a többieket. Számodra azonban fontos, hogy ne engedd Neptunuszt uralkodni magadon. Állj ellen annak a hajlamodnak, hogy másokról rosszat gondolj, vagy
veszekedni kezdj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon Mars és Neptunusz feszült kapcsolatot vesznek fel egymással. Így mindjárt a hét elején szembekerülsz a legnagyobb nehézségekkel. Mit tanácsolok? Viselkedj rendkívül tartózkodó módon. Ne provokálj senkit. Ez a nap még enélkül a kapcsolat nélkül is elég nehéz, mert egy Holdszünet minden aktivitást visszafog. Maradj a háttérben, maradj barátságos, még ha nincs is hozzá kedved. Este legalább a lazításnál segítségedre van a Holdszünet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai napon Mars és Neptunusz torzsalkodnak egymással - és mindezt egy hosszú Holdszünet alatt, ami 9.34-kor kezdődik. Negatív oldalról ez mohóságot, irigységet, gyűlöletet és agresszivitást ébreszt. Óvakodj ezért az olyan emberektől, akik nincsenek igazán önmaguknál, és csak arra várnak, hogy belső "szemetüket" embertársaikra dobálják. Pozitív hatás is van: lemerülhetsz lelked alapjaihoz, megkeresheted egód gyökereit, és félreállíthatod őket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tulajdonképpen elég kellemes lenne ez a nap, mert a Hold a te jegyedben áll, és egész nap álmodik. Azonban mindjárt Mars és Neptunusz is hatást gyakorol rád, és ez egyáltalán nem néz ki olyan barátságosan: szeretnél valamit, de nem megy, mert mindenütt akadályokba ütközöl. Másoktól azonban kérhetsz támogatást, és nyugodtan bevallhatod, ha valami nehezedre esik. Ne játszd a hőst! Ugyanis ma nem vagy az. Vegyél mély lélegzetet, tedd meg humorral, amit tudsz, és nevess, ha már semmi más nem segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold ma 9.34-kor szünetet kezd, és holnap délutánig ebben az állapotban marad. Önmagában már ez is elég, hogy megnehezítse a hét kezdetét. Azzal, hogy Mars és Neptunusz feszült kapcsolatot vesznek fel egymással, csak egy további, valóban nehéz komponens járul hozzá ehhez. Ez a két bolygó aljasságokra, sőt rejtett agressziókra is
késztet. Vigyázz hát magadra, és védekezz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma néhány dolog összejön: 9.34-kor hosszú Holdszünet kezdődik. Mars és Neptunusz hat, a Hold pedig a Rák jegyében áll. Nálad ez felkelti a vágyat, hogy segíts embertársaidon. Szívesen segítesz. Vigyáznod is kell: Mars és Neptunusz teljesen bekerítenek. Kedvezőtlen esetben ez rossz hangulatot kelthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon oda kell figyelned. Egy Neptunusz-Mars kapcsolat üdvözöl reggel, és egész nap kimondottan erős hatást gyakorol rád. Két aspektus teszi nehézzé ezt a napot. Könnyelmű hibákra hajlasz, teljesen szétszórt vagy, és belülről is nagyon feszült vagy. Egy rossz szó elég, és máris mondasz valami meggondolatlanságot. Tégy úgy, mint a csillagok: legyél lassabb, mint máskor, viszont sokkal pontosabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ez a hétfő mindjárt ráhangol a hét nehéz első felére. 9.34-kor Holdszünet kezdődik, ami kedd délutánig eltart. Ezenkívül Mars és Neptunusz feszült quadrát kapcsolata ma a legerősebb. Egyes emberek ma teljesen elveszítik az önuralmukat, mások teljesen túllőnek a célon. Ma minden veszélyes, ha más emberekkel van dolgod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ma reggel 9.34-kor hosszú Holdszünet kezdődik. Ennek ideje alatt a Hold a Rák jegyében jár. Mars és Neptunusz feszült Quadrát fényszögű kapcsolata, Holdszünet és Hold a Rák jegyében: tehát gyakorlatilag semmivel nem lehet haladni. Ha ma igazán dolgoznod kell, azt nagyon sajnálom. Úgy érzed, mintha megbénultál volna.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon elegendő lenne bekapcsolni a tévét, és megnézni a borzasztó képeket a világból, hogy saját problémáidat relativizálni tudd, bár mindenkihez önmaga áll a legközelebb. Mégis jó lenne saját gondjaidat egy nagyobb egészhez hozzámérni. Így szinte el is tűnnének. Ez a beállítottság segít neked túllenni ezen a hétfőn, melyet szinte teljes egészében elnyel egy Holdszünet, Mars és Neptunusz kellemetlen kapcsolata pedig a legerősebben érvényesül benne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap mindjárt problémásan indul: Mars és Neptunusz feszült quadrát fényszögben találkoznak egymással. Ráadásul 9.34-r Holdszünet is kezdődik, ami egy örökkévalóságig eltart. Ügyelj rá, hogy ne vállalj kockázatot, és ne becsüld túl magad. Engedd eszedet érvényesülni, és ne próbálj semmit erőltetni! A lazaság most a legokosabb választás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai napon a Hold a rokon Rák jegyében áll, és 9.34-től szünetel. Mit lehet ilyenkor csinálni? Tulajdonképpen semmit! Legalábbis semmit, amnek látható hatása van. Ezzel szemben ez a Holdszünet nagyon is alkalmas arra, hogy bensőnkben elintézzünk valamit, például terveket kovácsoljunk, beállítsuk magunkat erre a hétre, és hasonlókra. És természetesen csodálatosan alkalmas ez a nap a gyengédségre és a
szerelemre.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: