2018-05-17 05:56:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Vigyázzon az egészségére

Napi horoszkóp május 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön szeretne most egy csoporthoz tartozni, de a beilleszkedés egy kis gondot jelent, attól fél, hogy közben elveszítené egyéniségét. Az ön körül a következő időszakban megjelenő emberek segítik a fejlődését.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha vigyáz arra, hogy ma ne költekezzen túl sokat, akkor megengedhet magának némi luxust. Bánjon óvatosan az élvezetekkel, emésztési zavarok is jelentkezhetnek önnél, ha nem tart mértéket. Egyébiránt a mai nap pénzügyi tárgyalásokra is kiválóan alkalmas, pláne ha annak tárgya valamilyen művészet vagy régiség.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rendkívül kellemes hangulatban találja magát a mai reggel, hasznára válna, ha elmenne egy kis felüdülésre, pihenésre vagy vendégeskedésre. Barátkozó kedvében van, nagyszerű alkalom egy új kapcsolat kezdetére, induljanak vakációzni, vagy legalább ki a zöldbe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Konfliktusa támadhat a közös kassza tájékán, hajlamos lehet pazarolni, és ezt partnere vagy üzlettársa nem nézi jó szemmel. Arra sem alkalmas a mai nap, hogy kölcsönért folyamodjon. Szexuális energiája viszont megnőhet a mai napon, így jobb, ha nem veszekszik folyamatosan partnerével, mert később annak hűlt helyét találhatja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szüksége lenne együttműködésre a mai nap folyamán a partnerei között, de a Mars a hetedik sorsterületről inkább csak a viszálykodást szítja. Ez ellen úgy tud védekezni, ha tudatosan feltárja a nehézségeket és erőfeszítéseket tesz a kiegyezésért.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars belépett az ön hatodik sorsterületére, ami rengeteg munkával látja el. Nincs ebben semmi riasztó, hisz a zodiákus legszorgalmasabb embere ön, csak ebben a pillanatban egyéb egészségügyi problémák is gyötörhetik, például lázas fertőzések, vagy rovarcsípések, különböző allergiák… Így már nem olyan vidáman telik a mai munkanap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bármilyen formája a kreativitásnak önt boldoggá teszi a mai napon, ez lehet festészet, egy fotókiállítás, esetleg tánc, ugyanis a Mars az ötös sorsterületen utál egy helyben ücsörögni... Örömét lelheti bármilyen élénk sport vagy más szórakoztató tevékenységben is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Előfordulhat kisebb emésztési zavar zaklatott lelkiállapota miatt, jobb, ha ma nem eszik semmit. Ezzel szemben kedve lehet az otthonában rendet tenni, kisebb felújítási munkálatokat elvégezni, vagy kicsinosítani az egyik szobát. Elromolhat takarítás közben a porszívója, ezen megint csak feldühíti magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma remekül kommunikál, képes lesz bárkit meggyőzni igazáról vagy ötlete helyességéről, mindezt el is tudja adni, főnökei meg lesznek önnel elégedve. A mai nap termékeny lehet mindenféle szellemi munkához. A Mars a harmadik sorsterületén tartózkodik, ez biztosítja a rengeteg energiát, igaz, kissé perlekedő hangulatba is hozhatja.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önre nem jellemző módon, most hajlamos kissé szórni a pénzt, erre a második sorsterületén álló Mars készteti. Csak különleges dologra költ, ami a hobbija, de ez nagyon költséges lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen nagyon óvatos és vigyázzon az egészségére, rengeteg energiával rendelkezik, de nem mindegy, hogy ezt mivel köti le. Ön most ingerlékeny, mivel a Mars az ön jegyébe lépett.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön nagyon bölcs ember hírében áll, ezért kerüli a magamutogatást, hiszen a legtöbb esetben az nem csodálatot, hanem irigységet vált ki. Az alázat a legerősebb biztosíték a sérülések elkerülésére. Ma úgy dönt, otthonról dolgozik, jobban érzi magát egyedül, nem akarja kitenni magát senki céltáblájának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: