2019-12-06 08:21:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Végre sikerül lezárnia több vitás kérdést is

Napi horoszkóp december 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett az első sorsterületére, ilyenkor gondoskodóvá válik, kiválóan megérzi környezete igényeit és könnyebben alkalmazkodik hozzájuk. Intuitív, jó megérzései vannak, viszont befolyásolhatóbb a szokásosnál.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars és a Merkúr is a hetedik sorsterületén tartózkodik, most könnyen tud kapcsolatot teremteni. Társával ugyan egy kicsit csipkelődhetnek, de ez csak tréfa, hiszen a távolodó Vénusz szextilje még támogatja ezt a kapcsolatot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az uralkodó planétája a hatodik sorsterületen jár, most hasznosítani tudja magát munkája bármelyik területén, rugalmas és nyitott szellemű, és ereje is van a tervek megvalósításához.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében tartózkodik, ez nagyon jól jön önnek, mert hatására határozottá válik, kissé törtetővé, amit nem szokott meg öntől a környezete.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai Nap-Neptunusz kvadrát nem használ önnek, energiája kissé alacsonyabb szinten van, nem alkalmas a mai nap kapcsolatok elmélyítésére. Szilárd talajra van szüksége a lába alatt, jó, ha tanácsot kér a barátaitól.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ötödik sorsterületén halad át, sok romantikában lehet ma része, valószínűleg már jól ismert partnerével.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha most egy új szerelem kezdődik, azt fogja érezni, hogy megtalálta az igazit – gyertyafény és virágeső kíséretében. Azonban a kapcsolat tartósságáért meg kell majd dolgoznia.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpió szeret elzárkózni, visszahúzódni a barlangjába, erre az időleges elvonulásra azért van szüksége, hogy regenerálódjon. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy egyedül legyen gondolataival és újra átgondolhatja, mit is tűzött ki céljául az életében.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön az örökös utazó, aki a nagy kérdésekre keresi a választ egész életében, sohasem elégszik meg a féligazságokkal, ma sincs ez másképp. Tudásra vágyik, mert a tudás hatalom. A mai napon érdeklődik a világpolitika és a közélet kérdései iránt, szenvedélyes vitákban vehet részt a barátaival.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ma is józan és tárgyilagos, nagy érzelmi felindultság aligha érezhető önön, ideális nap a mai arra, hogy hosszú távú terveket készítsen, vagy azoknak a megvalósításába is belekezdhet. Szívesen foglalkozik otthona csinosítgatásával is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön előre tekint, és végre sikerül lezárnia több vitás kérdést is. Egy barátjával is békét köthet. Alkalmas a mai nap hosszú távú tervek készítésére.


Halak: II. 19. - III. 20.

Igen álmodozó hangulatban van, a mai nap nem kedvez a gyakorlati feladatoknak, és a komoly kötelezettséggel járó döntéseknek. Viszont kiválóan alkalmas a kreatív hobbikra, zenélésre és a meditációra.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: