2019-11-18 07:58:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Váratlannak tetsző problémák merülnek fel otthonában

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Oroszlán-Hold dob egy kvadrátot a hátráló Merkúrra, ez az ötös és a nyolcadik sorsterületeket köti össze. Ne kössön semmilyen szerződést vállalkozására, most a józan ész ellentmond az érzéseinek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hátráló Merkúr az ön hetedik sorsterületén halad át, elhagyott szerelme levelekkel bombázza önt, szeretne kibékülni. Az ez idő alatt felgyülemlett feszültségek nem tűnnek el nyomtalanul, ne higgye, hogy megváltozott ex kedvese. Legyen erős, és ne engedje vissza. A Mars hamarosan hoz önnek új szerlmet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az uralkodó planétája a hatodik sorsterületén hátrál, önt gondok feszítik, meddig maradjon még ezen a munkahelyén, ahol igazából már nem érzi magát megbecsülve. Elképzelhető, hogy kapott is egy megkeresést előző munkahelyéről.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha szállítmányozással foglalkozik, akkor problémák adódhatnak most a munkahelyén. Az informatikai rendszer is összeomolhat, vagy elkésik a munkahelyéről és lehet, hogy nem ez volt az első eset, most viszont nem nézi ezt el szó nélkül a főnöke.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ötödik sorsterületén elhelyezkedő Vénusz és Jupiter biztosítja önnek, hogy óriási kalandnak vegye az életet, minden pillanatért hálás lehet a szerelem istennőjének! Remek nap elébe néz, sok izgalommal.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars készülődik a jegyváltásra, és abban a pillanatban az ön harmadik sosrterületét látogatja meg, mely anélkül sem veszélyes, hiszen benne áll a retrográd Merkúr és a Nap is. Ha teheti, halassza el tárgyalásait, és közlekedjen óvatosabban, esetleg vigye el szervizbe a kocsiját.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem tanácsos, hogy pénzügyi tranzakciókat hajtson végre, bármennyi is a kínálkozó lehetőség, most egy kicsit engedje el az anyagi haszonnal kecsegtető ajánlatokat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A második sorsterületén áthaladó Vénusz és Jupiter ugyan még nincsenek együttállásban, de kellemes hatásukat ez mit sem csökkenti. Rég nem látott összeg üti a markát, amit ön nyomban be is fektet, a pénz eredete valószínűleg külföldi vagy médiából származó, a befektetés pedig ingatlanba kerül.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az első sorsterületen elhelyezkedő Vénusz és Jupiter önt egy csodálatos utazással ajándékozza meg, vagy váratlan nyeremény ütheti a markát. Mindenképp szerencsés lesz valamiben!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lassan egy nagyon termékeny időszak befejezéséhez ér, most minden idegszálával erre koncentrál, a végeredmény nagyon sikeres lesz. Ne kezdjen addig új projektbe, amíg a mostani fáradalmait ki nem heverte.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlannak tetsző problémák merülnek fel otthonában. Olyan javításokat kell elvégeznie, amelyekre nem számított. Leginkább az elektromos készülékek meghibásodására lehet számítani.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz és Jupiter jótékony hatását ön a karrier sorsterületén tapasztalhatja meg. Amilyen munkát ön végez, az nélkülözhetetlen, ezt felettesei belátják, jutalomban fogják önt részesíteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: