2019-07-15 05:15:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjait

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önt ma a karrier sorterülete felett átvonuló bolygók biztosítják, hogy nehéz helyzetekben is kiálljon a céljai mellett. Az igazán szigorú elvárásait másoktól is, de saját magától még jobban megköveteli. Ezzel kivívja a többiek tiszteletét is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon főleg a kommunikáción és a véleménycserén van a hangsúly, örömmel tölti el önt, ha valamelyik kollégájával cseveghet napközben. Este viszont testvéreivel találkozhat, jó hangulatot ígérnek a bolygók.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma tettei, cselekedetei a biztonságvágyára koncentrálódnak, attól érzi jól magát, ha képes tartalékpénzt felhalmozni. De szerethet az anyaggal dolgozni, kreatív tevékenységet végezni és azt utána eladni, a kívülről jövő ösztönzésre ma nagy szüksége van.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája ma a hetedik sorterületén vonul át, nagy jelentősége van az ön számára, hogy partnere hogyan vélekedik önről. Ne felejtse el, hogy az igazán harmonikus kapcsolatok alapja az egyenlőség.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön nagyon szereti tehetségét megmutatni a hivatásában, akkor nyújtja a legjobb teljesítményt, ha érzelmileg is kötődik a munkájához. Mivel ön nagyon ambiciózus, úgy tűnik, ma felér a csúcsra, és gondoskodik arról, hogy ott is maradjon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kishitűsége a legnagyobb ellensége, önbizalmat kell nyernie, ami lehetővé teszi, hogy fesztelenül fogadja a bókokat. Szívesen megtesz mindent partneréért, de természetes szerénysége útját állja, hogy érzéseit vagy vágyait kinyilvánítsa.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a munkakörülményeknek nem tulajdonít akkora fontosságot, mint a kollégáknak, önnek a legfontosabb, hogy kellemes hangulat vegye körbe, csak a hasonló habitusú emberekkel szeret együtt dolgozni. Ki nem állhatja az akadékoskodó, zsémbes munkatársakat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma ön nyíltan kimutatja, hogy szüksége van a többiek segítségére, könnyen tud kapcsolatot létesíteni és képes követni mások gondolatmenetét, és lépést tartani az új eszmékkel - ezt a Hold harmadik sorsterületén való átutazásának köszönheti.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön teljesen át tudja magát adni a munkának, és teljesen ösztönösen cselekszik. Igényli azt is, hogy felfigyeljenek önre, ezért kihasznál erre minden kínálkozó lehetőséget.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma az ön napjegyén halad át, önben pedig felerősödik az a késztetés, hogy nagyobb felelősséget vállaljon a munkahelyén. Ez persze komoly szakmai sikereket hozhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjait vagy a szokásos munkamenetét, de valószínűleg ön jól fog alkalmazkodni, sőt örül, hogy változtathat egy kicsit a már megszokott rutinon.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma fontossá válik az ön számára, hogy barátaitól érzelmi támogatást kapjon. Ezt minden bizonnyal meg is kapja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: