2020-01-22 08:25:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Váratlan helyzetek kellős közepén találhatja magát

Napi horoszkóp január 22-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars közeledik a Neptunusz kvadrátjához, fizikai energiája hanyatlóban van. Ne állítson túlzott követelményeket önmaga iránt, legyen óvatos és pihenjen sokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Jupiter fényszöge pénzt hozhat a házhoz, azonban gyorsan el is költheti az egészet, valószínűleg műtárgyakra, vagy más olyan dolgokra, amelyeket szépnek tart. Boldognak érzi magát, és barátkozó kedvében van.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma a nyolcadik sorsterületén halad át, most a mélyebb kérdésekre összpontosít, érzelmei, vágyai igen erősek és intenzívek lesznek. Előfordulhat, hogy kissé féltékeny vagy túl nagy a birtoklási vágya.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold átlépett a Bak jegyébe, az eredményesség most a legfontosabb az ön számára, a hosszú távú tervek, tevékenységek ideje ez. Az üzleti ügyei csak lassan alakulnak, de folyamatosan jó eredményeket hoznak. Gyakorlati kérdések kerülnek elő a család többi tagjánál is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és az Uránusz fényszöge nyitottá teszi, könnyebb most hatni önre, vagy befolyásolni. Az idegesség gyakori velejárója ennek a konstellációnak, ez kiszámíthatatlan viselkedést hozhat magával.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap-Uránusz kvadrátja ma az ön hatodik sorsterületét érinti, nem a legalkalmasabb időszak ez a kísérletezésekre. A számítógépe vagy egyéb elektronikus eszközök most hibásan működhetnek. Esetleg az autójával is gondok lehetnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán a megjelenésén változtat, talán a napirendjén, vagy felhagy valamely rossz szokásával, mindez pedig belső változásokat, fejlődést is magával hoz. Egy barátja segítségre szorul, ön pedig remek tanácsokat tud adni neki.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap-Uránusz kvadrátja a párkapcsolatára hat. A haragja váratlanul törhet ki, ha lehet, uralkodjon magán! Ezt az impulzív és lázadó energiát akkor tudja jól használni, ha tudatosan valami nagy feladatba vágja a fejszéjét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars az első sorsterületén vonul át, ha munkatársakkal, vagy üzletfelekkel nem a legjobb viszonyban volt, akkor valószínűleg konfliktus alakulhat ki ma ön körül. Ha simán alakulnak a dolgai, akkor se igyon előre a medve bőrére, ma meglehetősen ingerlékeny lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön első sorsterületén halad át, ösztönösen tisztában van az időkorlátaival, most a sikervágy motiválja önt. A mai nap nagyon józan befolyással lehet üzleti ügyeire. A tárgyalások, új célkitűzések mind sikeresek lesznek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan helyzetek kellős közepén találhatja magát, napi rutin feladatai megszakadhatnak, tervei átalakulhatnak. Ezek mind arra ösztönzik önt, hogy új megközelítést, módszereket próbáljon ki.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az első sorsterületén áthaladó Vénusz a Jupiterrel kellemes fényszöget alkot, ma nagyon kedélyesnek és elégedettnek érzi magát, megfelelő alkalom, hogy egy élvezetes programot szervezzen magának és barátainak. Ez lehet kirándulás, mozi, vagy bármi, ami feltölti.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: