2017-06-23 22:24:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valakivel összehozhatja ma a sors

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében. Gyorsan kellene mindennel végeznie, és minél előbb elkezdhetné élvezni a hétvégét. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon, de ezek örömteliek lesznek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy ismerősével futhat össze, aki nagy erőfeszítéseket tesz, hogy rábeszélje valamire. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át, főleg, ha a pénzügyeket is érinti!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szemben áll az ön jegyével. Kissé túlfeszítette a húrt a héten, most már pihennie kellene. A Rák jegyében álló bolygók arra figyelmeztetik, hogy kicsit többet kellene törődnie a szeretteivel.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szombaton négy bolygó is lesz a Rák jegyében. Ez kedvez önnek, bár néha úgy érezheti, sok a jóból… Túláradó érzelmek, nagy kijelentések és egy igen jó hír várják a mai napon!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Négy bolygó áll az ön gondjait jelző területen. Egy korábbi viharos ügye újabb hullámokat vethet, és kellemetlen szituációba sodorhatja. Ne hagyja magát! Ami volt, elmúlt, ne fecséreljen az ügyre több energiát.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó áll a Rák jegyében. Rengeteg otthon a tennivalója, de gyorsan el tud készülni mindennel. Adjon magának egy kis időt, hogy végiggondolja a hetet, pihenjen, olvasson. Próbáljon meg lehiggadni, mert valami alaposan felzaklathatta a közelmúltban.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Érzékeny, sérülékeny és persze sértődékeny is lehet a mai napon. Szerencsére az otthonában most a békesség az úr, a szerettei megnyugtatják a törődésükkel. Jó lenne, ha értékelné a sok kedvességet, amit kap.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most csak azzal kellene foglalkoznia, amit szeret. Nyugodtan lehet kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni öntől. Cserébe ma ön se fukarkodjon a dicsérettel, a jó szóval! Szervezzen valamilyen közös programot a családnak!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne engedje magát befolyásolni semmilyen kérdésben! Fontos lenne, hogy egy kényes szituációban merje felvállalni a véleményét, annál is inkább, mivel igaza van… Most az vezet előre, ha vállalja a konfrontációt!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Boldog lesz akkor is, ha nem történik ma semmi, csak a párjával, vagy a családtagjaival töltheti a napot, békében, nyugalomban, jó hangulatban. Belső elégedettsége gazdaggá teszi.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valakivel ma összehozhatja önt a sorsa. Az illetőt talán már régről is ismeri, vagy, ha mindennap találkoznak is, mégsem találtak még egymásra lelkileg. Most ez is megtörténik, egy átbeszélgetett éjszaka közel hozza önöket egymáshoz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bárhova is megy, ma ön lesz a középpontban! Igazán elemében érzi magát, szinte sugárzik, és ezt bizony a környezet is észreveszi. Biztosan kap ma néhány meghívást, egy esti ünneplésre, vagy kerti partira
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: