2018. szeptember. 26., szerda
Névnap:
2017-11-15 06:22:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valaki kölcsönkérhet öntől valamit, de legyen óvatos!

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Kos jegyében álló Uránusz kedvező fényszögben van a Szaturnusszal. Most az érzelmi kérdések állnak a középpontban. Túlérzékennyé válhat, erre azért figyeljen! A párja is feszült, könnyen kirobbanhat ma egy vita.
 

Bika: IV. 20. - V. 20. 
A Hold a Mérleg jegyében jár. Ma hajlamos lesz túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A hangulata kiszámíthatatlan. Ezt tetézi, hogy a munkahelye is felbolydult darázsfészekké vált. Uralkodjon az érzésein, mert nem szabad, hogy azok irányítsák a döntéseit! Ma higgadtságból kell vizsgáznia.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében jár még. Szociális feladatok és munkák állnak most a középpontban, a gondoskodás, ápolás, törődés meghozza a gyümölcsét. Egy barátságos szó, vagy mosoly most nagy hatással lehet másokra!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Rugalmasságával és engedékenységével ma többre menne, mint zsarnoksággal. Próbálja meg fenntartani az együttműködés látszatát! Lehetőleg kerüljön ma minden konfliktust.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A karrierjében új ajtók nyílhatnak meg ön előtt. Koncentráljon a reális esélyekre. Ha a támogatói között akad olyan, aki egy kicsit is hajlik ön felé, és segítené az ötletelésben, még ma keresse fel őt!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
A Hold az ön jegyében jár. A mai nap megerőltető lesz, de lehetőséget kap az előre lépéshez is. Most semmit sem kap „ajándékba”! Ez azt is jelentheti, hogy bizonyítania kell a rátermettségét!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Jó nap ez a mai arra, hogy eladja valakinek remek ötleteit, avagy támogatót szerezzen a kivitelezésükhöz. A családját is maga mellé állíthatja: ma sikerülhet minden kételyt eloszlatnia. A vállalkozása ma új irányt vehet.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Remek alkalma kínálkozhat ma arra, hogy valami módon növelje a bevételeit. Talán egy hobbiját kezdik végre honorálni. Hamarosan a kedvteléséből pénzkereseti forrás lehet, még ha eddig nem is jutott eszébe ilyesmi.
 

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Tele van energiákkal, de ezeket most nem csak a munkára kellene fordítania! A családjának is lehetnek elvárásai önnel szemben, és ha nem hallgatja meg az igényeiket, akkor az viták forrásává válhat.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Valaki kölcsönkérhet öntől valamit, de legyen óvatos! Legalább írja fel, hogy mit kinek adott, különben elveszítheti egy kedves könyvét, vagy a kedvenc ruháját. Ha pénzt ad át, azt pláne érdemes feljegyeznie. Ne szégyelljen aláírást kérni ez esetben!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap, a Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében állnak. Az érzelmek most fontos szerepet kapnak. Mivel ön amúgy is nagyon érzékeny, lehetséges, hogy túl sok lesz ez az ön számára. Este pihenjen minél többet!
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: