2014-07-13 01:18:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Uralkodjon indulatain!

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem kellene olyan szekér után futnia, amely nem akarja felvenni önt. Ez bizony még egy régi, eddig jól működő párkapcsolatban is előfordulhat. Ha úgy érzi, hogy a társa már nem törődik önnel, szervezzen magának ma estére külön programot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben nem kegyelte önt a szerelem istenasszonya. Most azonban fordulni látszik a helyzet: valaki máris szemet vetett önre. Ne szégyelljen kissé megadóbbnak mutatkozni vele szemben! Egy kis flörtölés még senkinek sem árt meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy barátságának a jövője azon múlik, hogy ön kivel keveredik szerelmi viszonyba. Természetes, hogyha egy barátja, vagy barátnője elől happolja el a kedvesét, akkor az illető elfordul öntől. De így lesz ez akkor is, ha a barátja barátjának a kedvesével teszi ugyanezt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szerelmi élete a pénzügyekkel is összefüggést mutat. Nem, mintha a kedvesét meg kellene vásárolnia, de azért nem mindegy, hogy milyen körülményeket tudnak teremteni maguknak. Ezért, ha boldog akar lenni, először keressen egy jó állást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyi változások, vagy éppen a saját fejlődése miatt úgy érezheti, hogy ideje lenne állást változtatnia, vagy magasabb beosztásba kerülnie. Ezt talán mások is így látják. Keresse a lehetőségeket és a támogatókat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben elhanyagolta a rokonait, most viszont szinte egyszerre szakadt valamennyi a nyakába. Nem baj, mert így legalább egyszerre tudhatja le az összes kötelezettségét. Ráadásul olyanokat is összehozhat, akik még régebben látták egymást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha külföldi utazásra készül, akkor semmiképpen se feledkezzen meg az utasbiztosításról! Az egyéb dokumentumokat is ellenőrizze: nehogy a végén útlevél, személyi, vízum, s kutyaoltási bizonyítvány nélkül induljon el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új ismeretek birtokába juthat, és még az is felmerülhet önben, hogy komolyabban is foglalkozzon ezekkel a tanulmányokkal. Megismerkedhet valakivel, aki a segítségére lehet ebben. Ha ma volánhoz ül, vezessen óvatosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Apró dolgok miatt nem érdemes összevesznie azokkal az emberekkel, akik fontosak önnek. Tartson önvizsgálatot, és lássa be, hogy mi az, amiben valóban igazuk lehet, ha önt kritizálják. Akkor változtatni is tud a hibáin.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha kapcsolati problémái vannak, akkor hallgasson a megérzéseire, és ne hallgasson mások tanácsaira. Ha képtelen a szakításra, de a kedvese nem tölti be a hozzá fűzött reményeit, akkor inkább mondjon le az elvárásokról. A szerelem többet ér.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobban kellene uralkodnia az indulatain. Úgy érzi, hogy valamiben megrövidítették, hogy nem töltheti be azt az állást, pozíciót, díszhelyet az életben, amit megérdemelne. Ám ezért mégsem kellene a kedvesén bosszút állnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyre többször fordul meg a fejében a gondolat, hogy nincs jövője a jelenlegi kapcsolatának. Ám a múltjuk már olyan hosszú, hogy arról is nehéz, szinte lehetetlen lemondania. De változtatni a kapcsolat jellegén mindig lehet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: