2017-06-29 22:31:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Túl sok minden kelti fel érdeklődését

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Jobban érezhetné magát a családjában, ha hajlandó lenne némi kompromisszumra. Vigyázzon, lehetőleg ne keveredhet jogi természetű vitákba. Mielőtt nyílt konfrontációra szánná magát, kérje ki egy hozzáértő jogi szakember véleményét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A délelőtti órák kissé sűrűnek ígérkeznek, állandóan csörög a telefonja. A Vénusz a Bika jegyében áll, a Merkúr a Rák jegyében látható. Az információkat, amiket ma kap, óvatosan kezelje. Maradjon kritikus, és a tényeket vegye figyelembe, ne a szóbeszédet!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, adjon át nekik házi kötelességeiből! Pénzügyi helyzetében átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Több bolygó is van a Rák egyében, de a Hold a Mérleg jegyében gátolni fogja önt. Sok dolog nem úgy sikerül majd, ahogyan eltervezte, több energiát vonnak el öntőla feladatai, mint gondolta volna.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ha ma lehetősége adódik a tanulásra, semmiképpen ne szalassza el azt! Még ha most nem is látja a hasznát, vagy fárasztónak is érzi, utóbb biztosan nem bánja meg. A káros szenvedélyektől most könnyen megszabadulhat!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma kap egy jó lehetőséget az élettől, csak figyeljen oda, mert nem szokványos formában érkezik. Az este nyugodtnak ígérkezik, töltse kettesben a párjával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha a jelen adta lehetőségeit jól akarja használni, akkor túl kell lépnie bizonyos régi fájdalmakon. Ne ápoljon magában sérelmeket, és főleg ne hánytorgassa azokat folyamatosan fel! Ezzel ellehetetleníthet egy régi kapcsolatot, ami amúgy jól is működhetne.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Pénzügyi téren próbálja meg összehangolni a lehetőségeit a vágyaival. Helyzete nem rossz, de azzá válhat a mértéktelenségben. A párkapcsolatában kedvező fordulatra számíthat, ha még nem régóta vannak együtt a kedvesével.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha nem akar szorult helyzetbe kerülni, akkor ma inkább tegyen lakatot a szájára! Sajnos ön hajlamos arra, hogy egy-két árnyalattal erősebben fejezze ki magát, mint ahogy az ildomos és hasznos lenne.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nyitottság és elkötelezettség most egyszerre jellemzik önt. Ez egy nagyon szerencsés konstelláció ismeretségek kötésére, és kapcsolatok elmélyítésére is egyben. Bárkinek a bizalmát megnyerheti, és sokat haladhat előre a ranglétrán is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma túl sok minden kelti fel az érdeklődését, ezért könnyen elveszítheti az áttekintését a dolgok felett. Gondolja át, mi az ami sürgős, mert nem mindegyik feladatot tudja majd befejezni. Találja meg az egyensúlyt, ne terhelje túl magát!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, hogy meghallgatja, és jó tanácsokat ad. A barátság most különös hangsúlyt kap életében.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: