2019-03-28 04:59:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Túl hamar feladja, amihez hozzáfogott

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyében áll, időt és alkalmat nyújt önnek arra, hogy egy kicsit élvezze az életet! Gondoskodjon a kényelméről, és élvezze azt. A fontos kérdések tisztázását halassza máskorra!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Törődjön többet a kedvesével, aki elhanyagolva érzi magát. Ossza meg vele az érzéseit, csak így jöhet létre önök közt a harmónia! Az estét különleges emberekkel töltheti.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr holnap végre előre indul. Bár elsőre úgy tűnik, hogy egy problémára csak kerülő úton találhat megoldást, végül rájön, hogyan oldhatja meg a dolgot sokkal egyszerűbben. Sokra becsülik rátermettségét, jó munkamódszereit, és nagy dicséretet kaphat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az anyagi javak a legfontosabb téma a mai napon. Talán tisztáznia kellene ezzel kapcsolatban néhány részletet a bankkal, vagy a kedvesével. Együtt közös nevezőre tudnak jutni. Mutassa ki, hogy mennyire gondoskodó tud lenni!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Délután lehet, hogy egy nagyon szép élményben lesz része, egy nagy meglepetés éri. Este is kellemes órák várnak önre. A nagy családi összejöveteleket lehetőleg kerülje el, mert most összeveszhet valakivel, és nehéz lesz megtalálni a közös hangot.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr holnap már előre indul, de ma még hátráltathatja néhány dologban. Próbáljon meg a lényeges dolgokra összpontosítani. Kívánságainak nem sok közük van a reális lehetőségekhez. Nem mindig tud uralkodni magán, egyszerűen túl sokat költekezik.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most kiállhat másokért, segíthet nekik, megmutathatja, mit kell tenniük, anélkül hogy manipulálná, vagy kényszerítené őket bármire. A Merkúr rövidesen előre indul, nyugodtan belekezdhet mindenbe, amit szeretne elvégezni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Éppen itt volt az ideje, de végre elismerik a tehetségét. Ha eddig nem azzal foglalkozott, amihez igazán ért, akkor a mai nap ebben is fordulatot hozhat. Mérlegelje a lehetőségeket, és változtasson, amint lehet!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne menjen bele olyan helyzetekbe, amelyekben eleve vesztésre van ítélve, ne fecsérelje el az energiáját. A bolygók eléggé lelassítják, délután egy bizonyos dolgokkal a tervezettnél mégis gyorsabban tud haladni.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön jegyébe lépett. Az otthon adódó munkákat ma fél kézzel elintézhet. Egy egyeztetés a többekkel nagyon jól sikerülhet. Könnyen adódhat ma egy szerencsés eset. Az estéje remek hangulatban fog eltelni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne kezdjen bele nagyobb feladatokba, könnyen becsaphatják. Túl hamar feladja, amihez hozzáfogott, így ne csodálkozzon azon, ha mások irányítani akarják önt. Arra is vigyáznia kellene, nehogy átverjék egy vásárlás során.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön hajlamos rá, hogy átvegye mások hangulatát, és ez ma különösen igaz önre. Most különösen érzékeny lehet, ezért válogassa meg amennyire teheti, hogy kikkel is találkozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: