2020-01-08 07:49:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Talán egy remek üzletet sikerül tető alá hoznia

Napi horoszkóp január 8-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr az ön karrier területén tartózkodik. Csevegni akar és beszélgetéseket szeretne folytatni olyan témákban, amelyek a karrierjével kapcsolatosak. Mivel egyértelműen gondolkodik, és jól fejezi ki magát, ez ideális alkalom a tervek készítésére és az üzletek ügyek megkezdésére.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szellemi képességei és kézügyessége, alkotó kedve ma előtérbe kerül, amelyet természetes kíváncsiság is kísér. A Merkúr-Nap konjunkciója miatt csak úgy szívja magába a tudást, mint szivacs a vizet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma az Ikrek jegyén vonul keresztül, mindenféle szellemi tevékenységre alkalmas ez a nap. Ha elmaradt a kapcsolattartásban, vagy megválaszolatlan e-mailjei vannak, azt is gyorsan pótolhatja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap-Merkúr konjunkció most az ön társkapcsolatok sorsterületén jön létre, ma partnerével rengeteget fog beszélgetni. Mindketten úgy érzik, vannak nagyon fontos kérdéseik. Hallgassa meg a párját is!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagyon be lesz táblázva, és termékeny nap vár önre, legalábbis az információcsere szintjén. Fontos híreket kaphat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr konjunkcióban van a Nappal, minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalás szempontjából kedvező nap. Kiváló alkalom megbeszélések folytatására, a felgyülemlett papírmunkák feldolgozására.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz kedvező hatása miatt nagyszerű alkalom adódik ma baráti találkozókra, ruhatára felfrissítésére, vagy kozmetikai kezelésekre. Remekül fog szórakozni délután!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A romantikát erősítik fel a bolygók. Töltse az estét kettesben a kedvesével, mert most nagyon meghitt lesz a hangulat, és a nehéz témákat is nagy egyetértésben tudják áttárgyalni.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A második sorsterületén átvonuló Nap a Neptunusszal szextilt alkot, ez egy nagyon ígéretes nap vagyona gyarapítására. Üzletkötései során minden apró betűs részt részletesen olvasson el, mert a Neptunusznak még a kellemes fényszöge is hajlamos illúziókat teremteni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az első életterületén a Nap-Merkúr konjunkció éber, tiszta gondolkodást ad. Ha minden lépésre aprólékosan figyel, lassú, de hatalmas nyereséggel kecsegtető üzletet köthet.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr-Neptunusz kellemes fényszöge meglepő anyagi sikereket ígér, talán egy remek üzletet sikerül tető alá hoznia. Ha lehet, tartsa titokban az új lehetőséget, különben futhat a pénze után.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a családjában kisebb feszültség érzékelhető. A munkahelyén pedig áldozatul eshet hamiskodásnak, csalásnak, pletykálkodásnak. Praktikus dolog lenne, ha még melegében tisztázná az esetet, mert így kiderülhet, ha csak félreértésről van szó.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: