2020-06-15 07:49:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Találkozhat egy régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma folyamatos hangulatváltozások várhatók bizonytalansága miatt, ezt a Hold-Merkúr fényszöge okozza. Olyan dolgok után vágyakozik, amik nem elérhetőek, lehet, hogy nézetei is fontos változásokon mennek most keresztül.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap egy mozgalmas napnak ígérkezik az ön számára, de ez nem akkora baj, ha békés körülmények között tud dolgozni. Nagyon fontos, hogy minél több belátást tanúsítson munkatársai iránt.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Hold fényszöge miatt nem tanácsos most pénzügyi döntéseket hozni, melyek hosszú távra szólnak. Várja ki a tranzit végét, gyorsan elmúlik. Az érzelmek megélésére viszont kedvezően hat ez a bolygóállás.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygóállások a karrier területét befolyásolják kedvezőtlenül, ha bármilyen döntésre kérnék, csúsztassa el egy-két nappal, mert érzései és gondolatai nincsenek összhangban. Ráadásul a Kos-Holddal hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedne.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmileg ma fogékonyabbá válik mások lelki állapotára, és ez eredményesebbé teszi a nyilvános szerepléseit. Az aprólékos precíz munka máskor sem, de ma különösen nem hozza lázba, gyors sikert remél és ez így is lesz.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A családi programok most különösen jól sikerülnek, és tisztázhat egy félreértést is, ami már régóta nyomasztotta. Ha ön egyedülálló, akkor legyen óvatos – akivel ma megismerkedik, nem biztos, hogy az igazat mondja magáról!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mutatkozik némi feszültség a szakmai és magánélete között, tisztáznia kell önmagával a prioritásokat. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Merkúr fényszöge miatt a figyelmét most egészsége köti le, jobb, ha nem beszél be magának olyat, ami nincs. Maximum pszichoszomatikus panaszok gyötörhetik, ne fojtsa el érzéseit, és ne tetszelegjen a mártír szerepben.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mindennel sebesen halad előre, így még sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerencse kegyeltjének érezheti ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. Ha a kedvesével van valami problémájuk, most megoldhatják azt.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Találkozhat egy régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál – ezek valamiképpen érintik az ön életét is. Felvillanyozva megy haza a találkozóról. Az estét töltse otthon, aludja ki magát végre!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy szokatlan ötlettel komoly sikert arathat a munkahelyén. Ha utazni készül, legyen körültekintő, hogy elkerülje a baleseteket! Remek humora a legnehezebb, legkínosabb helyzetekből is kisegíti...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: