2017-08-20 07:06:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Sok szórakozási lehetőség várja

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy kisebb bonyodalom okozhat izgatottságot a családjában, váratlan kiadással is számolnia kell. Együtt, közös erővel meg tudják oldani a problémákat! Az egészségére azonban jobban kellene vigyáznia, mert valamilyen krónikus panasz gyötri, ma különösen erősen jelentkezhetnek a panaszok.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A családi összejövetelek különösen jól sikerülnek ma, és még egy kedves ajándékkal is meglephetik a szerettei. Ha van valamilyen hosszú távú célja, ma kezdjen bele a megvalósításba, mert most minden könnyebben megy.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kedvesétől rengeteg bókot kap, és ez nagy örömet szerez önnek. Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen szórakozni, most megnő az esélye annak, hogy megismerkedik valakivel!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A kedvese most minden erejével támogatja az ön elképzelését a jövőbeli dolgokról. A régi gondokat felejtse el! Ne féljen a félelmeivel nyíltan szembenézni, beszéljen ezekről a párjával, mert most igazán jó tanácsokat kaphat tőle.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A mai nap nehézségei nagyfokú realitásérzéket és ésszerűséget kívánnak öntől. Minden lépését és cselekedetét gondolja át alaposan! Könnyű most hibázni, és a tévedései nem várt következményekkel járhatnak!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Unalmasan indul a napja, de aztán egy váratlan esemény hatására eléggé felpörögnek az események. Az azonban kérdéses, hogy örül-e az új fordulatnak… Az este már kiegyensúlyozott hangulatban telik, töltse a családja körében!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vigyázzon, ma hajlamos lesz többet költeni, mint amije van, eléggé elúszhat a pénzügyekkel. Bárhová is megy, figyeljen az értékeire, most elveszíthet valamit, vagy akár el is lophatják öntől a dolgait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ne ígérjen semmit, mert nem tudja majd betartani. Próbáljon inkább a jelenre fókuszálni, lazítson egy kicsit, és kapcsolódjon ki a barátai társaságában.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Őszintének és egyenesnek kell lennie, de azért ne erőltessen rá semmit a többiekre. Ma hajlamos arra, hogy minden ellenvéleményt támadásnak vegyen… Legyen egy kicsit engedékenyebb, különben nem kerülheti el a veszekedéseket, vitákat!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár ön hajlamos csak a saját feje után menni, ma jobb lenne, ha hallgatna másokra. Az önfejűségével most csak saját magát sodorja bajba. Főleg a párkapcsolati kérdésekben legyen rugalmasabb! A párja is elnéző az ön hibáival szemben…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Izgalmas nap elébe néz, sok kellemes szórakozási lehetőség várja. Szerelmi téren is jó esélyei vannak, ma elnyerheti szíve választottját, ha ön is úgy akarja. Vallja meg az érzéseit az illetőnek!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Kerülje el a konfrontálódást, jobb, ha bele sem kezd a vitákba, ezekből ugyanis ma biztos, hogy vesztesen kerülne ki. Figyeljen oda egy kicsit magára, talán jó lenne, ha egyedül tölthetné a délutánt. Menjen el egy uszodába, vagy kirándulni!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: