2014-08-24 08:50:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Sok baja van a pénzzel

Napi horoszkóp augusztus 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi gondjaira egy kisebb utazáson megoldást, vagy legalább jó ötletet találhat. Egy váratlan találkozás egy szókimondó idegennel hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatot szülhet. Csak ne ijedjen meg a szokatlan dolgoktól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utak nehézzé és kiszámíthatatlanná váltak: konkrétan és átvitt értelemben is. Mégsem maradhat otthon, mert szeretetre is csak útja közben lelhet. Hű társát minden bajban maga mellett tudhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyelvtehetségét kamatoztathatja, vagy távoli utazásra indulhat; akárhogy is, de új ismeretségre, barátokra lelhet. Társának csillaga is magasra emelkedhet, amiből ön anyagialag és érzelmileg is profitálhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Családjában, otthonában különös veszélyeknek lehet kitéve: vagy a kávéfőző, vagy valamely családtagja "robban fel" hirtelen, kissé kaotikus helyzetet teremtve. Ha még nincs, jobb, ha most köt lakás és balesetbiztosítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Vénusz most különös szépséget ád önnek. Egy Szaturnuszi fényszög miatt egy kis bánat is vegyül arcvonásaiba, a költői merengés most homlokára ül. Olvasson verseket, rózsaszín regényeket ideje és ízlése szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az önuralmat kell elsősorban gyakorolni annak, aki mások felett is úr akar lenni. A Nap és a Neptun erőterei most meglágyítják szívét, utat engedve eddig elnyomott érzelmeinek. Aki pedig nyitott szívvel szeret, azt nem lehet nem szeretni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy tűnik, minden simán megy életében, de a leckéket azért jó, ha megtanulja. Olyan változások érnek, melyek hamarosan énje alapjait rengetik meg. Gyűjtsön tartalékokat, és készüljön fel a váratlanra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szíve indulatos, vágyai most otthonától messze űzik. Pedig pénzügyi érdekei inkább marasztalnák. Töltse a hétvégét azzal, akit legjobban szeret, ne fossza meg a kalandtól családtagjait sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre sikerül úrrá lennie ingerültségén, aktivitása most pozitív irányt vehet. Egy elhúzódó családi konfliktus is békés megoldást nyerhet, ha hallgat a bölcs asszonyi szóra. Azt sem szabad elfelednie, hogy a társa a legjobb barátja is egyben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Remélhetőleg szerette gyermekkorában a libikóka játékot, mert ma a sorsa hintáztathatja. Hol az egekben, máskor a pokol bugyraiban érzi magát. A semmittevő nyugodalmat, unalmat és a vad indulatokat estére egyként megunhatja!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok baja van a pénzzel: ha sok azért, ha kevés, akkor meg azért. Csak a hirtelen megoldásoktól tartózkodjon. A hosszabb befektetés jól jöhet, a kölcsön csak ártalmára van. A baráti tanácsokat sem mindig a legjobb ötlet megfogadni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kapcsolatait a bomlás és megújulás egyszerre jellemzi: ezért érzelmi élete forrongó, fájó. A hirtelen szakítás nagyon előnytelen helyzetbe hozza: törekedjen a kompromisszumokra, ha nem akar mindent elveszíteni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: