2015-03-26 09:14:40• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Remek ez a nap mindenféle szellemi tevékenységre

Napi horoszkóp március 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzelmei és vágyai igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Vegye körül magát olyan emberekkel, akik képesek kiváltani önből ezeket az érzelmeket. Most jobb, ha távol tartja magát mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükséges.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz marad a Bika jegyében. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereiben fogja érezni. Élete mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzése alól: kezében tartja a szálakat, és értékelni fogja élményei új dimenzióját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll: hajlamos lesz az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Legyen óvatos, és ha gyorsan forgó háztartási gépet használ, vegyen fel védőszemüveget, mert ilyenkor könnyebben előfordulhat szemsérülés.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma az Ikrek jegyében jár, de kellemetlen kapcsolata van a Merkúrral. Ingerlékeny, szeszélyes, durcás, sőt akár erőszakos is lehet a mai napon.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A családjában rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre. Tudnia kell azonban, hogy az ilyen konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak: le kellene ásnia a probléma valódi gyökeréhez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Szaturnusz támadásba lendült. Ez azt eredményezi, hogy nagyon elfárad, ingerült lesz, és emiatt olyan emberekkel is harcol, akikkel nem kellene.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz szemben áll a Mérleg jegyével. Lesz jó pár kreatív ötlete, de ezeket inkább őrizze meg arra az időre, amikor támogatóbb csillagállások lesznek. A nyers erő fitogtatása helyett keressen egy nagyszerű kalandot!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr fényszög nélkül áll az ön ötödik sorsterületén. Hajlamos lesz türelmetlenül sietni úti célja felé, és talán többet is kockáztat a kelleténél. Hagyjon inkább időt magának, és ne nyomja annyira a gázpedált vezetés közben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr kellemetlen fényszöget vet a Nyilas jegyére. Ha értelmes dolgokkal foglalja le a gondolatait, és távol tartja magát a vitáktól, akkor óriási szellemi teljesítményre lesz képes. Ha nem gyakorol nyomást másokra, képes lesz elfogadtatni a nézeteit, és szimpátiát ébreszthet maga iránt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Energikussága, magabiztossága és pozitív hozzáállása alkalmassá teszi az időt arra, hogy sikeres tárgyalásokat folytasson, megtervezze a jövőjét, üzleti utazást tegyen, elvégezze a feladatait és gyümölcsöző módon együttműködjön másokkal.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek ez a nap mindenféle szellemi tevékenységre, egészséges, pozitív hozzáállása minden törekvésében segíti. Kedvező időszak mindenféle utazásra, kiváltképp az üzleti célúakra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Magas szellemi és fizikai energiaszintje miatt aligha tud ma egy helyben ücsörögni és pihenéssel tölteni a szabadidejét. Válasszon valamilyen szórakoztató sportot mára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: