2019-12-30 08:11:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Rejtett feszültségek törhetnek ki a családtagjai között

Napi horoszkóp december 30-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Találkozhat ma valakivel, aki nagy hatással lesz önre, következésképpen megosztják érdeklődésüket, ez a beszélgetés boldoggá teszi önt. Egy romantikus kapcsolata is kezdődhet a mai nap folyamán, de a Vízöntőben elhelyezkedő Vénusz kissé távolságtartóvá teszi a kapcsolatot.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén hátráló Uránusz trigont alkot a Merkúrral, ez a nap alkalmas nagy találkozókra, vagy más szervezett csoportos tevékenységekre, akár online beszélgetésekre. Intuíciója erős, az eredeti kreatív ötletek most könnyen megvalósíthatók. Sok beszélgetésben lehet ma része.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr a nyolcadik sorsterületén halad át, miközben pontos trigont alkot az Uránusszal. Nem várt, de előnyös üzleti ajánlat érkezik, amit érdemes lenne meglovagolni, mivel a planéták földjegyben vannak, a Merkúr helyzetet kiemelt, szerencsés üzletkötés várható.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma átlép a Halak jegyében és egy pontos szextilt alkot az Uránusszal, jó hírt kaphat család vagy háztartási ügyekben. Váratlan látogatók érkezhetnek, vagy véletlenszerű találkozások most lehetségesek. Az intuíciója magas, nyitott a fejlődésre. Mágikus vagy vonzó hatást gyakorolhat másokra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A párkapcsolatában, ha volt valami széthúzás, akkor most esélye van az egyensúlyt helyreállítani, most könnyebben alkalmazkodik, vagy egyszerűbben ismerkedik, ha ön független - ez a Vénusznak köszönhető, amely az ön hetedik sorterületét segíti.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Jupiterhez közelít az ön ötödik sorsterületén, mivel ez a szórakozás és az életöröm területe, biztosítja önnek, hogy meglehetősen sok játékban, romantikában, mulatozásban legyen része a mai napon. Kedvesével, szeretteivel boldoggá tehetik egymást, és kellemes meglepetésben lehet része.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most egy kicsit játékosabbnak érzi magát, a vonzereje növekszik ezen a napon, a szerelemhez kicsit nyitottabban áll. Ha vannak gyerekei, sok időt tölthet velük, mindegyikük örömére. Bármilyen kreatív önkifejezési lehetőségnek kedvez a mai nap, ösztönösen tudja, hogy helyezze magát a legjobb fénybe, és hogy jó benyomást tegyen másokra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyszerű alkalom csoportos találkozókra vagy szervezett csoportos tevékenységekre. Elméje éber az Uránusz befolyásoltsága miatt, de lehet egy kissé ingerlékeny is. Kerülje el a sietős döntéseket, melyeket később csak megbánna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr és a Jupiter közelít egymáshoz, a második sorsterület csúcsán, közben az Uránusz trigonálja mindkettőt, önnek még az év utolsó napjaiban is szerencsésen alakulnak pénzügyei. Lehet, hogy nyereményből, de egy kis pénzhez még ma is hozzájut.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az elméje felgyorsul, szellemesebb megközelítést alkalmaz minden helyzetben. Gyorsan előáll új ötletekkel, megfelelő alkalom, hogy költségvetést tervezzen.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Holdat, miközben az ön első sorsterületén halad át, egy kvadráttal találja el a Mars, nem kell sok hozzá, hogy önt most valami feldühítse. Ma hajlamos az irracionális és ingerlékeny viselkedésre. Rejtett feszültségek törhetnek ki a családtagjai között.


Halak: II. 19. - III. 20.

Intuíciója a mai napon fokozódik. Ráérez embertársai szükségleteire, ahol csak tud, segít, adakozik. Spirituális érdeklődése ma az átlaghoz képest is megnő.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: