2019-02-13 06:18:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Pénzügyi döntéseiben ne hallgasson másokra

Napi horoszkóp feburár 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már az Ikrek jegyében áll. Meglehetősen felpörög a tegnaphoz képest, újult erővel veti bele magát a munkába. Érdemes új befektetési lehetőségek után néznie, mert most szerencséje lehet a pénzügyekben.



Bika: IV. 20. - V. 20.

Nemcsak fizikailag, szellemileg is aktívnak kell maradnia. Olyan dolgokkal foglalkozzon, amik kihívást jelentenek. Ma képes lesz túlnőni önmagán. Délután kedve lesz sportolni, először melegítsen be jól, különben könnyen lesérülhet.



Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Próbáljon meg kompromisszumokat kötni, ma nem segít más. Ha a saját feje után akar menni, csalódás érheti. Legyen nyitott, és hagyjon másokat is érvényesülni.
 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hatékony napja lesz. Elintézhet valamit, amiről nem is gondolta volna, hogy ennyi idő alatt végezhet vele. Félreértések adódhatnak, de ön túl jól tud bánni az ilyen helyzetekkel, úgyhogy most is ügyesen tisztáz mindent.



Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne legyen gyanakvó! Próbáljon megbízni a környezetében lévő emberekben, így jelentős stressztől kímélheti meg magát. Az estét romantikus hangulatban tölti.
 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön körül zűrös helyzet uralkodik, ezért maximálisan kell összpontosítani munkájára, hogy ne hibázzon. Egyébként a saját ügyei is veszélybe kerülhetnének. Bízzon saját képességeiben, hogy minél jobban meg tudja valósítani elképzeléseit!
 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lendületet és vállalkozó kedvet érez magában. Nemcsak gyors, de nagyon precíz is tud lenni. Ha munkát keres, ne hagyja ki a mai napot, mert most jó esélyek kínálkoznak. Más dolgokat is sikeresen le tud zárni.
 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma kissé ingerlékeny ahhoz, hogy csapatmunkában tudjon dolgozni, ezért jobb, ha olyan feladatokat vállal, melyeket egyedül is el tud végezni. Este boldog szerelem várja, romantikus hangulatban lehet együtt szerelmével.
 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már az Ikrek jegyébe lépett. Ma csak azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amelyek örömet szereznek önnek. Keresse a boldogságot otthon, vagy a barátai, ismerősei társaságában. Most sikeresen befejezhet valamit, amin már régen dolgozik.
 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Magánéleti vágyait csak akkor valósíthatja meg, ha kellően rámenős. És ne felejtse, hogy mindig az első elképzelése a helyes, ami mellett ki kell tartania! Őrizze egészségét, ügyeljen a rendszeres étkezésre.
 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold már az Ikrekben jár. Pénzügyi döntéseiben ne hallgasson másokra, inkább hagyatkozzon a saját megérzéseire! Egy társasági rendezvényen olyan emberekkel találkozhat, akikkel egyezik érdeklődési körük. Az estét töltse szerettei társaságában.
 


Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygók azt mutatják, hogy jó döntéseket hoz minden területen, ahol határoznia kell. Aktivitása kerül előtérbe. Mutassa ki szeretetét, ne hanyagolja el kedvesét!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: