2020-01-18 08:56:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Pénzügyekben szerencséje lehet

Napi horoszkóp január 18-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Erőteljesen megnyilvánuló energiái, ha nem vigyáz, konfliktushelyzetbe sodorhatják, különösen hatalmi pozícióban lévő személyekkel legyen óvatos. Iktasson be a mai napra valamilyen fizikailag megterhelő tevékenységet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon felfokozott érzelmekkel reagálhat az emberekre és általában az élet dolgaira, emiatt a nap végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Fejezze ki érzelmeit, de azért mérsékelje is magát, és viselkedjen egy kissé visszafogottabban.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az ön hetedik sorsterületén kissé lobbanékonnyá teheti a környezetével szemben, rengeteg energiát ad ez a konstelláció, amit együttműködésre is lehetne használni. Törekedjen a kompromisszumra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében szextilt vet a Jupiterre, ilyenkor rájöhet arra, milyen jó is otthon, és mennyire fontos önnek az a meghittség, ami a családi életét jellemzi. Jó hangulatban telik az este!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mindenben kerülnie kell a túlzásokat, de főleg az étkezés területén. A Jupiter-Hold konstelláció az élvezetek felé hajszolja, hosszabb-rövidebb utazást is tehet. Ön általában is, de most kifejezetten ki van éhezve a luxusra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén halad át, fényszöget alkot az Uránusszal, ön emiatt fokozottan érdeklődhet az egészségmegőrző programok iránt, sőt részt is vehet egy ilyen előadáson. Felmerülhetnek egészségügyi problémák, amelyek idegrendszerével kapcsolatosak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma valószínűleg inkább szórakozással töltené az időt, mint munkával. Ha megoldható, tegyen egy rövid kiruccanást, csak úgy szórakozásból, a pihenés kedvéért.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma az első sorsterületén vonul át, ezt önt érzelmessé teszi, próbál ezen uralkodni, de hiába… Romantikus estét tölthet a párjával.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbáljon meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesse magát, ez nem tenne jót sem az emésztésének, sem a testsúlyának, később pedig csak bűntudata támadna emiatt. A mai napot élvezetesen töltheti közeli barátai társaságában.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy hangot adjon szerelmi vonzalmának, ön olykor nagyon fukar a szavakkal, kedvese néha el is bizonytalanodhat. De ma jókedvében van, ragyogó alkalom, hogy értékelje mindazt a szeretet és ragaszkodást, amellyel partnere körülveszi önt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nincs sok kedve a fizikai aktivitáshoz, ez az időszak éppenséggel a pihenésre és a lazításra való. Pénzügyekben szerencséje lehet, főként, ha csak egyszerűen hagyja megtörténni a dolgokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Romantikus hangulat lengi körül most az ön háza táját, egyébként is minden kapcsolata kedvezően alakul. Olyan embereket vonzhat maga köré, akik később nagy segítségére lesznek. A szépség iránti fogékonysága megnő, ma nagyon élvezne valamilyen idillikus környezetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: