2019-12-04 08:20:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Óvatosan kezelje a pénzügyeit

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön nyolcadik sorsterületén tartózkodik, kiválóan fényszögelve. Ha szeretne hitelért folyamodni, azt most nyugodtan megteheti, mert a lehetőség adott.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kedvező nap a szépségápoláshoz, szórakozáshoz, ismerkedéshez. Annyira kedves és barátságos hangulatban van, hogy mindenféle emberi kapcsolatán javíthat most. Nagyszerű alkalom, hogy társasági életet éljen, és hogy fellángoljon önben a szerelem.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap az ön hetedik sorterületén halad át, ez felerősíti önben a vágyat egy társ iránt. Sajnos azonban a mai bolygóállások megnehezítik a kommunikációt, és az esetleges problémák is a felszínre kerülnek. Figyeljen oda a nehézségekre és lehetőleg azonnal próbálja őket megoldani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap-Hold kvadrát az ön hatodik sorsterületét érinti, amely feltehetőleg emésztőszervi gondokat jelez. Ennek oka gyomorrontás vagy alkohol, próbáljon meg minél több vizet inni, és kimosni szervezetéből a felesleges salakanyagot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szerelmi sorsterületét érinti a Nap és az Uránusz kedvezőtlen fényszöge, emiatt a párjával adódó vitákat ön szinte kötélhúzásként éli meg. Nem tudja eldönteni, hogy partnere vágyainak engedjen, vagy a saját érzelmeit vegye figyelembe.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hetedik sorsterületén tartózkodik a Neptunusz a Holddal együttállásban, ön most nagyon szerelmes lehet, de legyen azzal tisztában, hogy partnerét túlidealizálhatja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold-Neptunusz konjunkció az ön hatodik sorsterületét érinti. Kerülje az alkoholfogyasztást, különösen, ha már voltak ilyen irányú problémái. Egy szemészeti felülvizsgálat sem ártana.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rendkívül energikus a mai napon. Ha képes ellenőrzés alatt tartani az erejét és céljai elérésében szolgálatba állítani, akkor rengeteg munkát végezhet el, egyébként kollégáival konfliktusokba kerülhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most úgy tűnhet, minta valami ön ellen dolgozna, valamilyen nehézséggel kell szembenéznie, energiái elapadnak, kedvetlenség, levertség és fáradtság kerekedik önben. Bárhogy is legyen, a kihívás rendszerint belülről jön, és arra jó, hogy ne hátráljon meg semmilyen probléma elől.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz remek fényszögbe kerül a Holddal, most mindenféle kapcsolata kedvezően alakul. Szerelmi érzései felhevülnek, töltsön egy kellemes, romantikus estét kedvesével.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Neptunusz konjunkció most az ön második sorsterületén tartózkodik. Óvatosan kezelje a pénzügyeit, ha lehet, kerüljön el mindenféle felesleges pénzügyi kockázatvállalást, mert nem biztos, hogy nyerő helyzetben jön ki e kétes értékű tranzitból.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold-Neptunusz konjunkció az ön első sorsterületén halad át, ha lehet, próbáljon meg csínján bánni az étel-ital fogyasztással!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: