2020-08-11 08:07:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem várt fordulat következhet be az életében

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Bika jegyében van. Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheti magát, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhat most önre a sors. Az önön múlik, hogy vállalja-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagyná, később megbánna tettét.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma nem ajánlatos túl nagy kockázatot vállalnia, mert az érzelmei uralják a józan ítélőképessége helyett. Különösen szerelmi ügyekben legyen nagyon óvatos. A fontos döntéseket is halassza más napra!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az értelemnél ma jobb tanácsadója lehet az intuíció. A közös hang megtalálása a munkahelyén azért is fontos lenne, mert ezzel egy intrikától is megszabadulhat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valakinek ma nagy szüksége lehet önre. Segítsen, amennyire tud, de ne vállaljon túlzott terheket magára. Inkább próbálja meg az önálló megoldások felé vezetni az illetőt. Ezzel neki is többet használ hosszú távon!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold és a Jupiter fényszöge miatt ma sokkal tisztábban látja a dolgokat, mint máskor. Használja e tisztánlátását ügyes-bajos dolgai intézésére. Másoknak is jó tanácsokat adhat, de csak akkor, ha erre külön kérik, különben túlságosan rámenősnek tűnhet.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pozitív változásokat remélhet a mai naptól. Talán több pénz áll a házhoz, vagy más módon tud anyagilag is gyarapodni. Azért most még ne kezdjen nagy költekezésbe. A jövő még számtalan kihívást tartogat, de azt meg is kell alapozni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap szerelmes hangulatban telik, de lehet, hogy az érzelemnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha elkötelezett, nagyobb bajt zúdíthat a fejére, mint amekkora öröme telik a kalandban. Legyen óvatos duhaj!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Jupiter fényszöge letisztult érzelmeket jelez. Most tisztán látja a kapcsolatai minőségét, szívesen gondoskodik a szeretteiről, és nem fél a felelősségvállalástól sem. Ha még nem házas, de van párja, most az összeköltözést tervezhetik.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lennie a környezetében élőkkel. Az ön nagy akarata miatt némelyek megsemmisültnek érezhetik magukat. Ez pedig nem jó, ha valóban véghez akarja vinni a tetteit, mert szüksége lehet rájuk.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehéz most összeegyeztetnie a barátaival és a társával, a családjával való kapcsolatát. Pedig megegyezésre kellene törekednie, mert így előbb-utóbb vagy egyiket, vagy másikat elveszítheti.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem várt fordulat következhet be az életében. Ne feledje, a családjához mindig fordulhat, ha kételyei támadnának. A döntést, ha nem muszáj, lehetőleg még ne hozza meg, egyelőre a mérlegelés ideje van.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon jó megoldást találhat pénzügyi nehézségeire. Többletmunkával, vagy jobb beosztással is segíthet anyagi gondjain. A költözés gondolatát azonban egyelőre verje ki a fejéből. A párkapcsolatban szép órák várják.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: