2019-06-20 05:20:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem tűr el semmilyen beleszólást az életébe

Napi horoszkóp június 20-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma ön kényszerítő erőt érez magában, hogy a hivatásában nagy változásokat eszközöljön ki. Ez sikerrel végződik, de óvakodnia kell az elhamarkodottságtól, ha kellően mély megfontolás után lép csak fel, nem lesz semmi baj.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén álló Uránusz feszítő fényszöget kap a Holdtól, emiatt ön nagy feszültségben kénytelen dolgozni, amitől önre nem jellemző módon szeszélyes és kiszámíthatatlan lesz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön első sorsterületén áthaladó Vénusz ma önt nagyon kellemes hangulatba hozza, hasznára válna egy kis pihenés, szórakozás vagy felüdülés. Barátkozó hangulatban van, valamelyik ismerősével töltheti az estét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold egy feszítő fényszögben áll az Uránusszal, most jobb, ha elhalasztja fontos döntéseit. Bizonyos estekben viszont rengeteg eredeti és különösen kreatív munka elvégzésére képes, de ennek teljes szellemi és idegi kimerültség az ára.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hetedik sorsterületén vonul át ma a Hold, ami egy kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Ez valószínűleg hatalmas feszültséget vált ki a kapcsolataiban. Ön most mindenképpen különbözni akar másoktól és irtózik a konvencióktól.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önnek a hatodik sorsterületén halad át a Hold, ez migrént válthat ki önnél és lehetetlenné teszi a teljes kikapcsolódást. Önfejűség jellemezheti most, sokat javíthat a helyzeten, ha mederben tartja konokságát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája az Ikrek jegyében jár, és arra ösztönzi önt, hogy hívja meg barátait egy szórakoztató beszélgetésre. Megvitathatják az élet nagy dolgait, vagy mindannyian elmesélhetik, hogy mi történt önökkel mostanában, és bizonyára hasznos tanulságokkal tudnak egymásnak szolgálni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön negyedik sorsterületén halad át, közben kvadrátot alkot az Uránusszal. Ellenőrizze otthonában a víz és elektromos berendezéseket, mert ezek a területek, a melyek meghibásodásra hajlamosak a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A harmadik sorsterületén halad át a Hold, igen kellemetlen sugárzást kapva az Uránusztól. Egy pillanat alatt összekaphat valami csekélységen szomszédaival, vagy közvetlen környezetével, uralkodjon magán, mert később nem győz elnézést kérni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap kisebb anyagi veszteséget hoz önnek, amit ön óriásira felnagyít. Több is veszett Mohácsnál, ne csináljon a bolhából elefántot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai Hold-Uránusz kvadrát önt sem találja jó kedvében. Nem tűr el semmilyen beleszólást az életébe és nem viseli el senki elvárását, különösen érzelmi téren. Természetesen mindez vitákat eredményez, és kapcsolatai megszakításához vezethet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most önnek óvatosságra van szüksége, mert könnyen mások befolyása alá kerülhet. Mindennél fontosabb, hogy megőrizze a realitásérzését, ami nem lehet könnyű a mai napon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: