2019-07-19 04:59:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben részesül

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája a Mars az ötödik sorsterületén tartózkodik, a mai napon fontosabbá válnak a sporttal kapcsolatos tevékenységek. Sok időt tölthet gyermekeivel, őket is vigye el egy kicsit mozogni. Este partnerével elmehetnek táncolni, hiszen az ötödik életterület csak a szórakozásról szól.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem különösen kedvező a mai nap a gyakorlati ténykedésre a valós világban, a kreatív ihletett gondolkodásra viszont igen. Képzelőereje ma szárnyakat kap, és hajlamos lehet másokat idealizálni, egy most kezdődő romantikus kapcsolat csodálatosnak ígérkezhet.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Több planéta azon igyekszik, hogy az ön anyagi helyzetét javítsa, kedvező a mai nap mindenféle üzleti tevékenységre, bármilyen adás-vételre. Ha kilátogat a bolhapiacra ott is szerencséje lehet, mert olyan holmit vehet apró pénzért, aminek az eladója nincs tisztában az értékével.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kedvező benyomást tehet másokra, szinte vonzza magához az ellenkező nemet, egy új barátság vagy szerelem is kezdődhet a mai napon, jó időszak mindenféle társas összejövetelekre. Tartsa nyitva a szemét, mert ma könnyen pénzt is vonzhat a házhoz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fizikai energiáinak magas szintje igencsak nyugtalanná teheti, levezetése mindenképpen javítaná a közérzetét és szellemi állapotát. Iktasson be a mai programjába valamilyen fizikailag megterhelő tevékenységet.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Három planéta az ön tizenegyedik sorsterületén gondoskodik arról, hogy ma semmiesetre se maradjon otthon. Új barátságokat is köthet, amelyek később igen értékesnek bizonyulnak. Segíthet másoknak, ma az önzetlenség legyen a jelszava.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiváló időszak a mostani arra, hogy elvonuljon egy kicsit a világ zajától, és akár papírra is vetheti gondolatait. Alkalmas időszak arra, hogy kicsit elvont dolgokkal foglalatoskodjék.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön kilencedik sorsterületé kisebb bolygócsoportosulás helyezkedik el, horizontja kitágul. Könnyen összefuthat idegen származású emberekkel, ha nyitott marad, sokat profitálhat ezekből a találkozásokból.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyeire nézve kedvező a mai nap, még a spekulációs befektetésekre is, de ne lőjön túl a célon. Jogi kérdésekben törekedjen a kompromisszumra.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Eljött az ideje, hogy erőfeszítéseinek végre méltó elismerésben legyen része. Pályamódosításra is sor kerülhet a mai napon, hiszen munkája gyümölcsei végre beértek. Munkája miatt valószínűleg utaznia kell a mai napon.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valószínűleg ma örömet talál munkájában és készséggel vállal akár többet is belőle, mint általában. Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben részesül, de személyes elégedettséget nyer, ami többet ér minden kívülről jövő véleménytől.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha ma egy szerelmi kapcsolata kezdődik, úgy fogja érezni, megtalálta az igazit, gyertyafény és virágeső kíséretében, semmi hibát nem találnak egymásban. Meg kell ugyan dolgozni a tartósságért, de megéri!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: